Termékek Menü

SVAKOM és VIVE vibrátorok

A SVAKOM vibrátor márka nemzetközi viszonylatban is a prémium márkák közé tartozik. Céljuk a különleges igények kielégítése, innovatív formákkal és bőrbarát anyagok felhasználásával. A 2006-ban alakult amerikai cég már világszerte töretlen sikerrel forgalmazza segédeszközeiket.

A VIVE vibrátorok viszont egészen új belépők a piacon. Egyedi design-jukkal már rájuk nézni is élvezet, egyszerűen lenyűgözőek. De nem csak a külső, a tudás is számít, a VIVE vibrátorok mindegyikén található egy "Orgazmus gomb", melyet az élvezés közeli pillanatokban nyomva tartva még intenzívebb vibrálással repít a csúcsra!
Ahogy a cég mottója szól: " VIVE vibrátor mellyel igazán különlegesnek érezheted Magad! "

A VIVE és SVAKOM vibrátorok sok tényezőben hasonlítanak egymásra, például újratölthető akkumulátorral rendelkeznek, mindkét márkára 1 év gyártói garancia vonatkozik, a gyártáshoz kizárólag magas minőségű szilikont használnak, letisztult formaviláguk is hasonló, de valahogy mégis más. Egy dolog ami minden kétséget kizáróan közös a VIVE és SVAKOM vibrátorokban: bármelyiket is választod imádni fogod!

Ha nem vagy biztos benne, hogy mekkora méretű szexeszköz lenne a megfelelő Számodra, nyomtasd ki Méretsegédletünket, mellyel kézzelfogható képet fogsz kapni a kinézett szexuális segédeszköz valós méreteiről. (FONTOS: Nyomtatás előtt állítsd az oldal méretezést "Valós méretre" vagy "100%-os méretre", mert csak így fogja a valódi hosszokat és átmérőket mutatni a kinyomtatott fájl!)

Nézet:
Rendezés:
24.490 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
28.490 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
22.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
28.490 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
22.790 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
28.490 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)

Svakom vibrátor - az intelligens játékszer

A Svakom USA-ban tervezett szexuális játékszerek prémium nemzetközi márkája, mely 100%-ban zöld, újratölthető technológiát használ a különféle dizájnban kapható Svakom vibrátorok gyártása során. A csúcsminőségű Svakom vibrátor modellek az egyik leggyorsabban feltölthető izgató eszközök a piacon. Az innovatív dizájnnak köszönhetően bizonyos Svakom vibrátor típusok rendelkeznek kamerával, mellyel így egy újabb szintre viheted a maszturbálás művészetét, így meg is oszthatod ezt a partnereddel flörtölgetés céljából. Kaphatóak még olyan Svakom vibrátor modellek is, melyek úgynevezett érintőszenzorral vannak felszerelve, mely akcióba kezd, ha hozzáérsz.

Mindezek mellett a speciális Svakom intelligens módnak köszönhetően pedig még irányítanod sem kell a szerkezetet, hiszen az eszköz magától is képes először lágy rezgésekkel, majd egyre erőteljesebb vibrációval stimulálni, hogy teljesen át tudd adni magad a testi örömöknek. Természetesen arra is van lehetőséged, hogy Te irányítsd a Svakom vibrátort, hiszen egy gomb segítségével úgy módosíthatod a vibráció intenzitását ahogy Neked jól esik. A futurisztikusan kialakított, de mégis minimalista dizájnnak, illetve a letisztult kivitelezésnek köszönhetően a Svakom vibrátorok igazán minőségi élvezetet tudnak nyújtani, melyek tisztítása is igen könnyű, hiszen csak meleg vízre és semleges szappanra lesz szükséged hozzá. Vásárolj Te is prémium minőségű Svakom vibrátort, hogy akár már másnap elérhess az orgazmus hegyek csúcsára.

Miért minket válassz?!