Termékek Menü

LELO luxus vibrátorok

Igazi luxust kínál a svéd LELO márka! Több mint 10 éve töretlen sikerekkel, számtalan design díjat bezsebelve, az egyik legszebb, legkifinomultabb szexuális segédeszközök a piacon! Termékeik között megtalálhatók a személyi masszírozótól kezdve, a vibrátorokon át, a különböző high-tech készülékekig minden. A LELO termékek tervezésénél fő szempont, a hosszú élettartam mellett, a teljesítmény maximalizálása. 100%-ig bőrbarát anyaguk is tükrözi a prémium minőséget. A tervezők és mérnökök fáradhatatlan munkájának köszönhetően jötték létre ezek a már-már műremekbe szabott örömszerzők, melyek környezetvédelmi szempontból is kiemelkednek az átlagból. Minden LELO termékre 1 éves gyártói garancia vonatkozik. A cég egyik mottója: „A boldogsághoz mindenkinek joga van!” Néhány adat mellyel a LELO már bizonyított:

  • több mint 10 millió az eladott termékek száma
  • több mint 50 nemzetközi piacon van jelen a márka
  • 2009 óta 16 szakmai és tervezési díj

Add meg magadnak a legmagasabb szintű kényeztetést a LELO eszközeivel!

Ha nem vagy biztos benne, hogy mekkora méretű szexeszköz lenne a megfelelő Számodra, nyomtasd ki Méretsegédletünket, mellyel kézzelfogható képet fogsz kapni a kinézett szexuális segédeszköz valós méreteiről. (FONTOS: Nyomtatás előtt állítsd az oldal méretezést "Valós méretre" vagy "100%-os méretre", mert csak így fogja a valódi hosszokat és átmérőket mutatni a kinyomtatott fájl!)

Nézet:
Rendezés:
62.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag!

LELO luxus vibrátorok, hogy biztosan földöntúli élményben legyen részed

A több, mint 10 éves, svéd LELO márkának köszönhetően, igazi  luxust kínálunk Neked. Egyedi design és minőség jellemzi ezeket a személyi masszírozókat, vibrátorokat, és különböző high-tech készülékeket.  A 100 % bőrbarát alapanyagú szexuális eszközök a prémium minőség kategóriájába tartoznak. A cég nagy hangsúlyt fektet a hosszú élettartamra és teljesítmény maximalizálása is. Több, mint tízmillió eladott termékkel büszkélkedhet a cég és több, mint ötven nemzetközi piacon képviseltetik magukat. És, ha ez még nem volna elég, akkor azt is eláruljuk, hogy 2009 óta 16 szakmai és tervezési díjat kaptak elismerésül. Komoly mérnöki, illetve tervezési munka eredményét képezik ezek a műremekek. Fontos, hogy környezetvédelmi szempontból is kiemelkedő megoldásnak minősülnek, így nem véletlen, hogy 1 éves gyártói garanciával van ellátva.

A LELO cég mottója: „A boldogsághoz mindenkinek joga van!”  Ha nem tudod biztosan, hogy mekkora a Te méreted, akkor sincs semmi gond, mert összeállítottuk Neked a Méretsegédletünket. Fontos, hogy 100 %-os, azaz valódi méretben nyomtasd ki és így biztos, hogy nem lesz gond a mérettel. Ráadásul, ha a hírlevélre feliratkozol, akkor 1.000 Ft ajándék kuponban részesülsz. 12.000 Ft feletti megrendelésedet pedig díjmentesen kiszállítjuk. De, itt még nincs vége a lehetőségeknek. A kiszállítás költsége már 690 Ft-tól elérhető és minden megrendelés mellé egy 5 ml-es síkosítót adunk ajándékba. 7.500 Ft feletti megrendelés esetén pedig választhatsz az ajándék óvszerek közül. 

Miért minket válassz?!