Termékek Menü

Üveg vibrátorok, fém vibrátorok, rúd vibrátorok

Letisztult formavilág jellemzi ezt a kategóriát. A magasabb rezgésintenzitás szerelmeseinek kitűnő választás. A merev külsőnek köszönhetően az üvegből vagy fémből készült vibrátoroknak a legjobb a rezgés átadó képessége.  Kényeztesd magad a maximálisan elérhető legintenzívebb vibrációk segítségével!

Ha nem vagy biztos benne, hogy mekkora méretű szexeszköz lenne a megfelelő Számodra, nyomtasd ki Méretsegédletünket, mellyel kézzelfogható képet fogsz kapni a kinézett szexuális segédeszköz valós méreteiről. (FONTOS: Nyomtatás előtt állítsd az oldal méretezést "Valós méretre" vagy "100%-os méretre", mert csak így fogja a valódi hosszokat és átmérőket mutatni a kinyomtatott fájl!)

Nézet:
Rendezés:
3.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
3.390 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
3.390 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
4.790 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
4.490 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
9.690 Ft 8.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
9.690 Ft 8.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
7.990 Ft 7.390 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
5.790 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
4.690 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
2.490 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)

Üveg vibrátor nem csak szexhez

A különlegességek kedvelője vagy és ezekről akkor sem mondanál le, ha szexuális játékszerekről van szó? Miért is tennéd, ha olyan izgalmas darabok közül válogathatsz, mint az üveg vibrátor, a gumiból készült változatok, vagy például az elegáns fém vibrátorok? A hálószobai programnak valóban csak a fantázia szabhat határt, s ha ilyennel bőven meg vagy áldva, akkor érdemes körülnézned az online kínálatban. Az üveg vibrátor nem csak kellemes, hűvös érzéssel, de valóban kőkemény merevséggel ajándékoz meg. A többféle méretben, dögös felületi kialakítással rendelkező üveg vibrátor egyébként nem csak konkrét erotikus játékokhoz bizonyul ideálisnak, hanem akár lakásdekorációs eszközként is megállja helyét. Ugyan nem feltétlen a nappaliban elhelyezve, de ha pajzán és izgató darabokkal szeretnéd feldobni a hálót, akkor jó választás lehet ez a típus.

A hagyományos, rendszerint herével is ellátott vibrátorok és műfarkak mellett nagy érdeklődés mutatkozik a rúd vibrátorok iránt is, melyek többféle sebességfokozattal juttatnak a csúcsra. A megfelelő méretet használhatod a hüvelybe helyezve, de csiklóizgatásra is jó választásnak bizonyul. A klasszikus fekete mellett divatos pink és lila árnyalatok is kaphatóak, s a vízálló típusok is széles választékban elérhetőek. Színes gyöngyök vagy elképesztő stimulációt ígérő bordák, strasszköves mini változat, vagy látványos, méretes fém rúd vibrátor- a lehetőségek száma gyakorlatilag végtelen. Ha a hátsó bejáratot sem hagynád ki, úgy akár saját örömödre, akár a popsiszexre való felkészüléshez ideálisnak bizonyulhat a felfújható análdildó, vagy a többféle köpennyel kapható rúd vibrátor. Ez utóbbinak nagy előnye, hogy ha úgy tartja kedved, egy mutatós rúd vibrátort használhatsz, de lecserélve köpenyét a G-pontot is elérő extra darabhoz juthatsz. Az üveg vibrátor és a rúd vibrátorok nem csak látványuknak, de őrjítő képességeiknek is köszönhetik népszerűségüket. Az újdonságokkal meglepheted partnered és természetesen saját magad számára is felejthetetlen hálószobai élményeket szerezhetsz.

Ár szűrő
Miért minket válassz?!