Termékek Menü

B-SWISH vibrátorok

A B-Swish vibrátor márka Los Angeles-ből látja el a világot kiváló minőségű termékeivel már 2007 óta.
A vibrátor gyártó cég elkötelezett híve annak a gondolkodásnak, hogy magas minőséget nem csak prémium magas áron lehet nyújtani! Emiatt a B-Swish vibrátorok megtervezése sok szempont alapján történik, például divatos forma és szín, használat közbeni kényelem és funkcionalitás és így tovább, de a két legfontosabb tényező a kizárólag 100%-ban bőrbarát anyagok felhasználása illetve, hogy mindezt olyan áron tudják megvalósítani, amit nem csak egy szűk kör, hanem széles felhasználó közönség is megengedhet magának.
B-Swish, a gyönyör mindenkinek jár!

Ha nem vagy biztos benne, hogy mekkora méretű vibrátor lenne a megfelelő Számodra, nyomtasd ki Méretsegédletünket, mellyel kézzelfogható képet fogsz kapni a kinézett szexuális segédeszköz valós méreteiről. (FONTOS: Nyomtatás előtt állítsd az oldal méretezést "Valós méretre" vagy "100%-os méretre", mert csak így fogja a valódi hosszokat és átmérőket mutatni a kinyomtatott fájl!)

Nézet:
Rendezés:
5.690 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
9.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
9.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
10.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)

Minőségi bunny vibrátorok divatos színekben, és megfizethető áron 

A B-Swish vibrátor egy jó minőségű, 10 éves márkának számít, mely Los Angeles-ből származik. Az árai a bunny vibrátoroknak mégis elérhető áron kerül a piacra. A cég nagy figyelmet fordít a divatos forma mellett arra is, hogy  100 %-ban bőrbarát anyagokat használjon fel és a divatos szín, kényelem szintán nagy szerepet játszik a tervezés folyamatában. Méretsegédletünket érdemes kinyomtatni, ha nem tudod a pontos méretedet (FIGYELEM: Nyomtatás előtt a "Valós méretre" állítsd a méretezést, lásd "100%-os méret", különben eltérő méretet kaphatsz.)

A bunny vibrátorokat a legnagyobb diszkréció mellett szállítjuk ki az adott címre és hűséges vevőinket megjutalmazzuk. 1 munkanap alatt kiér a csomagunk, mely mellé ajándék 5 ml síkosító is jár. 7.500 Ft feletti vásárlás esetén pedig egy választható ajándék kondom is jár a csomag mellé. 12.000 Ft felett ingyenes a kiszállítás és akár 690 Ft-os áron kiszállíttatjuk a megrendelt csomagodat.  Ne maradj le az értékes infókról, kedvezményekről sem! Ha feliratkozol hírlevelünkre, akkor automatikusan jár az 1.000 Ft-os kedvezmény, így mindenképpen érdemes feliratkoznod rá. A termékek közül néhány: BSWISH Bcute C. Pearl, BSWISH Bsoft akkus, BSWISH Bmine C. Curve, BSWISH Bmine C. Curve, BSWISH Bdesired D., BSWISH Bdesired D. Természetesen mindenben segítünk akár telefonon, akár online, keress minket bátran. A vibrátorok „igazi társakká” válnak az örömszerzés alkalmával, így kiegészítve az örömszerzés mértékét. 

Ár szűrő
Miért minket válassz?!