Menü
Itt jársz: > Szexshop >

Vastag dildo a magányos éjszakák megszüntetésére

Olyan vastag és egyéb dildo gyűjteményt tárunk eléd, melyek megszólalásig hasonlítanak az igazi péniszre. Mindez annak köszönhető, hogy anyaguk, és tapintásuk kellemes bőrszerű és ráadásul találhatsz köztük egyszerűbb kialakításút is.

De vannak ezen kívül prémium minőségű 100%-ig élethű darabok is. Ezek textúráját és színét egyenként kézzel tökéletesítik. Tehát nagyon igényes darabokról van szó. Kiváló megoldás lehet a magányos éjszakák ellen. De akkor is jó választás a vastag dildo, ha párodat akarod vele kényeztetni, vagy pajzán ajándékkal akarsz előrukkolni egy leánybúcsún. Fontos azonban, hogy használd bátran a Méretsegédletünket, ha a pontos méretedet nem tudod. Ezt azonban 100 %-os, azaz valódi méretben kinyomtatva használd minden esetben, mert különben eltérhet a számozás. Nem titok, hogy azok a szerszámok, amik szinte megszólalásig hasonlítanak az eredeti péniszre, azok előkelő helyet foglalnak el ebben a kategóriában. Talán nem véletlenül. Ezek kialakításánál ugyanis nagy-nagy figyelmet fordítanak rá, hogy nem csak anyaguk, de azok felületi kialakítása is az igazi faroknak feleljenek meg.

Elég nagy tapasztalat áll a gyártok háta mögött, hiszen a szexuális segédeszközök iránt egyre nagyobb igény mutatkozik. Ma már nem ciki, ha valaki ilyen erotikus segédeszközöket használ. Ráadásul változatos méret áll rendelkezésre, így bárki megtalálhatja a megfelelő darabot. Többféle szín közül is válogathatsz, és az élethű dildo rendszerint herékkel együtt kapható. Azonban van olyan vastag dildo is, mely letapasztható, így például fürdőkádban is élvezhetjük. Ugye milyen izgalmasan hangzik? Ezen kívül fontos megjegyezni, hogy már rezgő változatban is elérhetőek ezek az erotikus kiegészítő eszközök. Beszerezhetünk mellé akár csiklóvibrátort is. Tapasztalhatjuk, hogy az erezett felületi kialakítás miatt még nagyobb élményben lesz részünk az élethű dildo használatával. Válassz bátran a mű péniszek közül és keress minket, ha bármilyen kérdésed felmerült, hogy minél hamarabb segíthessünk Neked. 

Tartalomhoz tartozó címkék: szexuális játékszer vastag dildo