Menü
Itt jársz: > Szexshop >

Válaszd a vagina szívót, ha igazi kuriózumra vágysz

 

Vége a magányos éjszakáknak, és az unalmas szexnek. És ettől most Téged csak pár klikkelés választ el. Hiszen itt a vagina szívó, mely gyökerestül megváltoztatja szexuális életedet.

 A vaginapumpa a  csikló, illetve a szeméremajkak területén vérbőséget okozva serkenti az érzékeket. Ennek köszönhetően megnő az orgazmus időtartama. Továbbá az a jó benne, hogy akár előjátékként is használhatod. És a mellpumpa használatával pedig nagyobb mellméretet varázsolhatsz magadnak, és rendszeres alkalmazásával akár tartós eredmény érhető el. Sokan próbálták háztartási eszközökkel színt varázsolni szexuális életükbe, de sajnos gyakran előfordul, hogy emiatt kórházba kerülnek. Nem érdemes kísérleteznünk ilyen eszközökkel, helyette válasszuk azokat a szexuális kiegészítő eszközöket, melyek kimondottan mérnökök által erre a célra megtervezett darabok.

Például porszívó helyett a vagina szívó sokkal jobb megoldás. Használatával nincs kifáradás, addig használod, ameddig csak szeretnéd. Csak a gyönyör, élvezet, katartikus orgazmus, ellazulás vár Rád, ha elkezded használni. Ez az eszköz a vákuum segítségével egy szívó hatást hoz létre, mely vérbőséget okoz, és szűkíti a hüvely falát, ennek köszönhetően új szintre emelheted az előjáték színvonalát. A hölgyek így  eszméletlenül felajzott állapotba kerülhetnek, mely az azt követő aktust sokkal fűszerezettebbé és izgalmasabbá teszi. Természetesen egyedül is használhatod és pároddal együtt is. Így garantáltan egyre nagyobb élvezetek vár Rád.

Tartalomhoz tartozó címkék: vagina szívó mellpumpa