Menü
Itt jársz: > Szexshop >

Válaszd a Svakom vibrátort, ha a prémium minőség is fontos Neked a magas élvezeten túl

Intimshopunkban rengeteg szexuális segédeszköz közül válogathatsz, amivel feldobhatod a szexuális életedet, párodnak okozhatsz örömet. De ezen kívül a magányos estékről is megfeledkezhetsz segítségükkel, vagy egyik ismerősödet is meglepheted vele. 

A SVAKOM márka köztudottan a prémium kategóriába tartozik világszinten is. Nem véletlenül forgalmazzuk mi is a Svakom vibrátorokat. Segítségével ki tudod elégíteni a különleges igényeket és emellett innovatív formákkal és bőrbarát anyagok jellemzik a kialakítását. Az amerikai cég 2006-ban jött létre és folyamatos siker jellemzi törekvéseit. A Svakom vibrátorokon kívül a VIVE vibrátorok még viszonylag újak a piacon. Nagyon impozáns, egyedi design-nál rendelkeznek és ráadásul rendelkeznek "Orgazmus gombbal" is, melyet, ha az élvezéshez közeli pillanatban nyomva tartod, akkor extra vibrálással repít a csúcsra Téged. Innen eredhet a cég mottója is: "VIVE vibrátor mellyel igazán különlegesnek érezheted Magad!"

Mindkét márka által forgalmazott vibrátorok kapcsán vannak hasonlóságok, például 1 év gyártói garancia vonatkozik rájuk, újratölthető akkumulátorral rendelkeznek, és a gyártáshoz kizárólag magas minőségű szilikont használnak fel. Ez még nem minden, mert emellett letisztult formaviláguk is hasonló és ennek ellenére mégis van különbség köztük. A legfontosabb hasonlóság, hogy bármelyiket választod, biztosan élvezni fogod azt, amit nyújtanak Neked.  Ha pedig nem ismeretes számodra a méreted, ne aggódj, mert elkészítettük Neked a Méretsegédletünket, de fontos, hogy 100 %-os, eredeti méretben nyomtasd azt ki, hogy nehogy rossz értéket kapj. 

Tartalomhoz tartozó címkék: Svakom vibrátor vibrátor