Menü
Itt jársz: > Szexshop >

Vagina szívó, mely másik dimenzióba repít el Téged

Íme egy újabb lehetőség, hogy magasabbra szintre emeljétek partnereddel a szexualitást. Minden párkapcsolatra ráfér néha egy kis megújítás. 

De ismerősödnek is kiváló ajándék lehet, akár leánybúcsúra is. A vagina szívó a szeméremajkak és a csikló területén vérbőséget okoz, ezáltal serkentve az érzékeket. Ezáltal arra számíthatsz, hogy megnő az orgazmus időtartama, ráadásul előjátéknak is kiváló megoldás lehet. A mellpumpáról pedig azt érdemes tudni, hogy segítségével nagyobb mellméretre tehetsz szert. És, ha kúraszerűen alkalmazod, akkor akár tartós eredmény is elérhető általa. Sokan használnak háztartási eszközöket, szexuális segédeszközként, de mi ezt nem javasoljuk. Hiszen senki sem szeretne a kórházban kikötni, csak azért, mert egy kis bizsergésre, élvezetre vágyik.

Szerencsére ma már nyitott a világ a különféle szexuális segédeszközre és nap, mint nap fejlesztik a különféle portékákat többek között a mérnökök segítségével. A  vagina szívó is természetesen ebbe a kategóriába tartozik, így nem kell aggódnunk attól, hogy ha megfelelően használjuk, akkor bármi problémánk lehet. Sok ember, már a hallatára is lázba jön és ez nem véletlen. Tulajdonképpen addig használhatod, amíg élvezetet nyújt. Nem kell félni a kifáradástól és akár egyedül is használhatod azt. Csak katartikus élmények várnak Rád, és ettől csak pár klikkelés választ el. Akár már a legnagyobb diszkréció mellett holnapra is megérkezhet a küldemény, ha időben megrendeled azt. 

Tartalomhoz tartozó címkék: szexuális játékszer vagina szívó