Menü
Itt jársz: > Szexshop >

Tapadókorongos dildo

Egy igazi kényeztető eszközt szeretnénk Neked bemutatni a szexuális segédeszköz intimshpunkból. Ez nem más, mint a tapadókorongos dildo. 

Ha az ember nem szeretne magányos éjszakákat megélni, vagy csak szeretnéd feldobni a szexuális élteteket, esetleg egy kreatív, pajzán ajándékkal kedveskednél valakinek, akkor mindenképpen érdemes beszerezned egy dildot. El sem tudod képzelni, hogy az élvezetek milyen mélysége vár Rád, ha egy erotikus kiegészítőt használva fellendíted a szexuális életedet. Ráadásul a ezzel akár a párkapcsolatodba is tudsz egy kis pezsgést varázsolni. Nálunk minőségi tapadókorongos dildoban nincs hiány. Válassz bátran a széles választékból és akár holnapra kiszállítjuk azt. Természetesen teljes diszkrécióra számíthatsz nálunk, hiszen jelöletlen csomagolást használunk.

Otthonról könnyedén, pár klikkeléssel meg tudod rendelni a dildot és, ha kérdésed van azonnal segítünk Neked telefonon vagy online. Ha nem tudod teljes pontossággal meghatározni a méretedet, akkor se csüggedj, mert külön erre célra készítettük el a Méretsegédletünket. Ám nagyon fontos, hogy csakis 100 %-os, eredeti méretben printeld ki, hogy nehogy rossz értéket kapj. Vannak pénisz formájú, test és egyéb színű motor nélküli herékkel kiegészített erotikus kiegészítő eszközök is, melyekben az a jó, hogy nemcsak nők, hanem férfiak is használhatják. Sík felületre fel tudod őket rögzíteni a tapadókorongnak köszönhetően. Ráadásul van köztük olyan is, mely élethű erezettel van ellátva. Anyaguk pedig általában bőrbarát szilikonból van. 

Tartalomhoz tartozó címkék: vastag dildo tapadókorongos dildo