Menü

Intim ápolószerek, fertőtlenítők, intim higéniai eszközök

A testet fontos tisztán tartani, ez kiemelkedően igaz az intim területekre. Nagy választékban találsz intim mosakodó géleket, krémeket, mellyel a pH-d megfelelő szinten tartható. A nehezebb napokra speciális szivacs tamponok biztosítják a problémamentes együttléteket. Találhatsz még kellékeket intimzuhany kivitelezésére, ápolószereket a szexuális segédeszközeidhez, vagyis mindent, ami az intimhigiéniával kapcsolatos.

Vibrátor tisztítása - egyszerűbb, mint gondolnád

A vibrátor tisztítása nagyon fontos, hiszen senki sem szeretne csúnya fertőzésekkel a nőgyógyásznál vagy az urológusnál kikötni, így néhány egyszerű lépés segítségével minden használat után vissza tudod állítani játékszered eredeti, tiszta állapotát. Nagyon fontos, hogy mind használat előtt és után is meggyőződj arról, hogy a játékszered tiszta és ép állapotban van. Használat után a vibrátor tisztítása igen egyszerű feladat, hiszen víz és semleges szappan segítségével könnyen meg tudsz szabadulni a sikosító és egyéb testnedv maradványoktól. Ezután befújhatod egy speciális fertőtlenítő szerrel is, de fontos, hogy miután megszárad az anyag, mosd le meleg vízzel. 

Ezután megszáríthatod a szobában - itt fontos kiemelni, hogy ne az erkélyen szárítsd, hiszen ott sok a por, illetve a levegő is igen sok szennyeződést tartalmaz. Valamint semmiképp se tedd kandalló, radiátor vagy más hősugárzó test mellé száradni, hiszen könnyen deformálódhat a vibrátor anyaga. Amennyiben élethű anyagú vibrátort használsz, az előzőleg leírt lépesek után használj egy kis hintőport, így sokáig újszerű tapintása marad a vibrátorodnak. Miután megszáradt, tedd el egy fénytől és hőtől védett helyre, illetve ha több szexuális segédeszközöd van, figyelj arra, hogy ne érintkezzenek a fiókodban, hiszen a különféle anyagok reakcióba léphetnek egymással, melyek az eszközök károsodásához vezethetnek. Mindig figyelj a vibrátor tisztítására, hiszen saját érdeked, hogy sokáig problémamentesen tudd használni kedvenc szexi játékszered.