Termékek Menü

Szállítási információk

     Szállítási idő (munkanap)      0 - 11.999 Ft-ig       12.000 Ft felett   

GLS Futárszolgálat

1 - 2 999 Ft 0 Ft !

GLS Csomagpont

1 - 2 799 Ft 0 Ft !

FOXPOST Csomagautomata

2 - 3 499 Ft 0 Ft !

 

Utánvétes fizetés: a fenti árak + 199 Ft utánvét kezelési díj

Online bankkártyás fizetés: DÍJMENTES - Szolgáltató váltás miatt ideiglenesen nem lehetséges! Hamarosan elérhető az OTP Bank Simple Pay online fizetési rendszere!

Banki előre utalás: DÍJMENTES

Csomagolás: DÍJMENTES - és természetesen teljesen jelöletlen, diszkrét!


Szállítási idők:

 • 1 munkanap*: ha 16:00-ig leadod a rendelést és minden rendelt termék mellett "Raktáron (Szállítás: 1 nap)" szerepel, akkor a csomagot még aznap átadjuk a szállító cégnek, akik a következő munkanap kézbesítik.
  Például: a kedden 16:00-ig leadott rendelést már szerdán szállítják vagy ekkor lesz átvehető.
  (Ezen termékek listáját folyamatosan bővítjük.)
 • 2 munkanap: ha maximum 14:00-ig leadod a rendelést, ami tartalmaz "Raktáron (Szállítás: 2 nap)" megjelölésű terméket is, akkor másnap tudjuk csak feladni a csomagot.
  Például: a kedden 14:00-ig leadott rendelést szerdán adjuk fel, így csütörtökre szállítják vagy ekkor lesz átvehető.

FOXPOST automata választásánál mindkét esetben +1 munkanappal kell számolni!
Ennek oka, hogy a FOXPOST az idei 2018-as év elejétől megváltoztatta a munkarendjét. Eddig esténként ürítették az automatákból az aznap feladott csomagokat, éjszaka szortíroztak és másnap már szállítottak. Most viszont reggel viszik a raktárukba az előző nap csomagjait, nappal szortíroznak és csak következő nap helyezik ki a megfelelő automatákba.
Igyekszünk megoldást találni a helyzetre, hogy visszaálljon a régi, megszokott rend!


Diszkrét csomagolás, teljes biztonság:

A csomagokat minden esetben teljesen jelöletlen, barna kartondobozban, kis méretű termékeket buborékfóliával bélelt borítékban küldjük. A küldemény tartalmára sem sexshop név, sem cégnév, de még logó sem utal, csak a kézbesítési név és a cím szerepel a dobozon. Rajtad kívül senki - még a kiszállító futár - sem fogja tudni, hogy mit rejt a csomagolás!
Ezen felül adataidat is bizalmasan kezeljük - a szállító céget leszámítva, semmi esetben sem adjuk át azokat harmadik félnek!

 

 


Szállítási módok:

- GLS Futárszolgálat - Rugalmas kézbesítés

 • Precíz következő munkanapi kézbesítés 8:00-17:00 között, rugalmas futárok, segítőkész ügyfélszolgálat.
 • Online módosítható a szállítás napja, helye, GLS depóvárosokban kérhető 17:00-20:00 közöttre is a kiszállítás, de akár GLS Csomagpontba is átirányítható a küldemény.
 • E-mail értesítés a csomag feladásáról.
 • Kézbesítési nap reggelén további e-mail értesítés a futár mobilszámáról és várható érkezéséről - három órás időintervallumban pl 9:00-12:00 között és az esetleges utánvét összegéről.

- GLS Csomagpont - 200 településen több mint 500 átvevőhely

 • Nem kell otthon várni a futárt, Te döntöd el mikor veszed át a csomagot. E-mail értesítés a csomagszámról, SMS értesítés a küldemény GLS csomagpontba érkezéséről, ahol 5 munkanapig vehető át. A legtöbb csomagpontban van bankkártyás fizetési lehetőség.
 • Az elérhető üzletekhez és nyitva tartásaikhoz tekintsd meg az aktuális GLS Csomagpont listát.

- FOXPOST csomagautomata - jelenleg 62 db az országban

 • 110% diszkréció - nincs emberi kapcsolat a csomag átvételénél! 0-24 órás működés; nincs sorban állás. E-mail és SMS értesítés a csomag automatába érkezéséről, mely tartalmazza a tároló rekesz nyitásához szükséges kódot is. Az automatából 3 napig vehető át a küldemény.
 • FONTOS: A csomagautomata készpénzt nem kezel, utánvét esetén itt csak bankkártyával tudsz fizetni.

 

*(A következő munkanapi szállítás nem teljesülhet akkor, ha: 
 - helytelen telefonszámot vagy e-mail címet adtál meg
 - nem voltál elérhető a megadott címen
 - 16:00 után rendeltél - banki előreutalásos fizetésnél az összeg számlánkra érkezte a mérvadó
 - ha rendeltél "Raktáron (Szállítás: 2 nap)" megjelölésű terméket is)


Csomag nyomonkövetés:

GLS ügyfélszolgálati telefonszám: +36-1-802-0265
GLS online csomagkövető oldal

FOXPOST ügyfélszolgálati telefonszám: +3619990369
FOXPOST online csomagkövető oldal


Fizetési lehetőségek:

 • Utánvétes fizetés: ebben az esetben a csomag átvételekor kell fizetned, futárnál készpénzben, csomagponton készpénzben vagy bankkártyával, csomagautomatánál kizárólag bankkártyával.
 • Online bankkártyás fizetési módunk ideiglenesen nem elérhető - OTP Bank Simple Pay-re való váltás miatt!
 • Bankkártyás fizetés - B-payment: lehetőséged van már biztonságos bankkártyás fizetésre is, így nem kell bajlódnod készpénzzel a csomag átvételekor. Bankkártyás fizetés esetén a kártyaadatokat a BORGUN biztonságos fizetési felületén kell megadni. A BORGUN Európa egyik legnagyobb online kártya elfogadója, a fizetési felület megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak, így a kártyaadatok maximális biztonságban vannak.
 • Banki átutalás - OTP Bank: Ha előre fizetnél, de nem szeretnél bankkártyát használni, akkor válaszd ezt a fizetési opciót! Itt két lehetőséged is van: a rendelés végösszegét átutalhatod vagy bármelyik OTP fiókban be is fizetheted közvetlenül a számlánkra. Az utaláshoz szükséges adatokat e-mailben küldjük. Kérjük vedd figyelembe, hogy csak az összeg beérkeztét követően tudjuk küldeni a csomagot, emiatt a szállítás +1 napot csúszhat.