Menü
Itt jársz: > Szexshop >

Rózsaszín vibrátor az igazán nagy élményekhez

A szexuális segédeszközök közül a vibrátorok a legnépszerűbbek, így mi nálunk is ez alkotja a legnagyobb kategóriát. Az almenük használatával könnyedén el tudsz igazodni, ha konkrétan tudod, hogy például a rózsaszín vibrátor iránt érdeklődsz

Válogathatsz ezen kívül az alapfeltételek kapcsán is, vagy a funkcionalitás, anyag, kinézet, méret, márkák alapján is. Így könnyedén megtalálhatod azt, amit éppen keresel, de a termékpaletta folyamatosan bővül, ezért javasoljuk, hogy később is nézz vissza.  Előfordulhat, hogy a pontos méretedet nem tudod, de ez sem gond, mert elkészítettük a Méretsegédletünket, mely segítségével azonnal megtudod, hogy mi a Te pontos méreted. Azonban nagyon fontos, hogy ezt a segédletet 100 %-os valódi méretben printeld ki, különben nem megfelelő értéket fogsz kapni és, így rosszul fogod kiválasztani az adott szexuális segédeszközt. Közel 1000 fajta vibrátor közül választhatsz. Vannak extra kinézetű darabok is, például a rózsaszín vibrátor.

Fontos szempont lehet még a méreten kívül, hogy elemes, vagy akkumulátoros, esetleg vezetékes változatot preferálod-e. Továbbá az is meghatározó, hogy milyen anyagú vibrátort szeretnél. Elérhető nálunk a szilikon, zselés, élethű, pvc, üveg, fém, satöbbi változat is. Másik felmerülő kérdés, hogy hogyan nézzen ki? Fontos-e a hajlított fejrész, például a G-pont izgatására, kell-e csiklóizgató kar ezen kívül és, hogy bordázott vagy sima felületű legyen a vibrátor. Az is fontos kritérium, hogy vízálló darabot keresel, vagy  elég a fröccsenésállóság. Szóval, sok szempontot figyelembe vehetsz mielőtt választasz és, ha valami nem világos keress minket bátran. 

Tartalomhoz tartozó címkék: vibrátor rózsaszín vibrátort