Menü
Itt jársz: > Szexshop >

Repülj Te is a Mennyországba a péniszpumpa segítségével

Úgy érzed ellaposodott a párkapcsolatod? Fel kellene dobni a szexuális életedet? Esetleg nem akarsz több magányos estét, vagy párodat kényeztetnéd? Vagy egyszerűen csak egy kreatív ajándékot szeretnél venni ismerősödnek például egy legénybúcsú alkalmával? 

Akkor a péniszpumpa megfelelő megoldás lehet a számodra. Valójában a méret növelés céljára lettek kifejlesztve ezek a szexuális segédeszközök. A vákuumnak köszönhetően ugyanis a péniszben vérbőség keletkezik. A vérerek kitágulnak, így méretbeli növekedés tapasztalható. Ráadásul a gyakori, rendszeres használatnak köszönhetően tartós eredmény tapasztalható. Ezek a szexuális eszközök péniszgyűrűvel is el vannak látva, ezért az erekcióidő megnövelhető. Érdemes azonban a péniszpumpa esetében is a jó minőséget megvásárolnunk. Az olcsóbb kategóriájú erotikus segédeszközök ugyanis általában kevésbé időtállóak, tehát ne csak az árat vegyük figyelembe a megvásárlásuk előtt, hanem a minőséget is. Ajánljuk figyelmedbe a BathMate termékeit, melyek valamivel drágábbak, de garantáltan sokszorosan térítik meg az árukat. Ezek a legnépszerűbb termékek, mely nem lehet véletlen. Rengeteg elégedett fogyasztó bizonyítja eredményességüket. Ha Te is egy péniszpumpa megvásárlásán gondolkodsz önmagad vagy ismerősöd számára, akkor mindenképpen ajánlott ezt a márkát választanod, ha biztosra akarsz menni, elkerülve néhány felesleges bosszúságot. Nálunk eltérő méretekben, piros és kék színben is megtalálhatod ezeket az eszközöket.

Ráadásul a BathMate pumpákhoz tartozó tisztításához, és karbantartásához szükséges kiegészítők is fellelhetőek nálunk, amiket szintén meg tudsz vásárolni. Így biztosra veheted, hogy sok-sok évig ki fognak szolgálni ezek a nagyszerű termékek és varázslatos élményekben lesz részed. Ez ráadásul még nem minden, hiszen  tőlünk a diszkréciót garantáló merevfalú BathMate tároló táskát is megvásárolhatod. Vannak ezen kívül olcsóbb szexuális segédeszközök is a ToyJoy, Pump Worx, MOJO, Pump Master és MenzStuff márka jóvoltából. Rendeld meg nálunk a péniszpumpa egyikét és, ha bármi kérdésed van keress minket bátran. Online és telefonon is elérhetőek vagyunk. Nálunk teljes a diszkréció és természetesen jelöletlen csomagolásban küldjük ki az adott csomagot Neked. Sőt, ha feliratkozol a hírlevelünkre, akkor automatikusan 1.000 Ft ajándék utalványt adunk Neked. Válassz kedvedre és bármit választasz, 5 ml ajándék síkosítót adunk Neked ajándékba. 7.500 Ft rendelés felett pedig ajándék óvszer közül választhatsz.

Tartalomhoz tartozó címkék: péniszpumpa Bathmate péniszpumpa