Menü
Itt jársz: > Szexshop >

Női vágyfokozó készítmények, amikkel még teljesebb az orgazmus

A szexuális segédeszközök napjainkban egyre keresettebbek. Az érdeklődők nem csak a vibrátorok között nézelődnek, hanem rendszerint a szexpatika kínálatát is szívesesen megismerik.

A síkosítók és női vágyfokozó készítmények nem csak arról gondoskodnak, hogy a műpéniszek egyszerűen használhatóak legyenek, hanem a partner élvezetéről is. Akadnak olyan szűkítő krémek, melyek segítségével az idő múlásából fakadóan meglazult hüvelyi izmok erősebbé varázsolhatóak. A vérbőséget okozó termékek azonnal izgalomba hoznak, így ha egy gyors menetre vágysz csak partnereddel, nem áll majd semmi a behatolás útjában. A vágyfokozó készítmények remek választásnak bizonyulnak akkor is, ha egyedül vagy és pajzán játékokkal töltenéd idődet. A stimuláló krémek használhatóak a csikló izgatására is, onnan pedig egyenes út vezet a fergeteges orgazmushoz. S hogy melyek a leginkább kedvelt játékszerek a nők körében? A vibrátorok nem véletlen érhetőek el napjainkban minden korábbinál szélesebb választékban.

Realisztikus darabok, erezett kivitellel készült dildók, extra fürge csiklóizgatók és csiklókarral ellátott nyuszis vibrátorok találhatóak meg leggyakrabban a nők hálószobájában. Míg a kisebb vibrátorok gond nélkül használhatóak akár síkosító nélkül is, addig a méretes szerszámokhoz nélkülözhetetlen a vízbázisú síkosító. Ez utóbbi akkor is jól jön, ha a vibrátorral történő előjáték után óvszerrel szeretnél védekezni, ugyanis a vízbázisú készítmények garantáltan nem fogják károsítani azt. Ne feledkezz meg a különféle tisztító készítményekről sem, melyekkel minden használat után gondosan ápolhatod kis pajtásodat. A női vágyfokozó készítmények segítségével megtapasztalhatod az orgazmus új szintjeit, és ha korábban nehezen vagy egyáltalán nem sikerült elélvezned, akkor ezekkel a termékekkel biztosan menni fog. Sok nő szembesül azzal a problémával, hogy az orgazmus készségük igencsak fejlesztésre szorul. Ugyan ebben egy megfelelő partner is sokat segíthet, de a női vágyfokozó készítmények is csodákra képesek.

Tartalomhoz tartozó címkék: női vágyfokozók potencianövelő