Menü
Itt jársz: > Szexshop >

Milyen csiklóizgató készülékek vannak?

Tudtad, hogy a nők egy jelentős hányadának soha nincsen orgazmusa, vagy legalábbis partnerrel nem gyakori? Míg az erősebbik nem csúcspontja eléggé egyértelmű, addig a nők sokszor éppen kedvesük miatt, vagy a megfelelni vágyás apropóján színlelik az orgazmust.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy akik saját maguk képesek felfedezni azt, hogy mi a jó nekik igazán, azok partnerrel is könnyebben juthatnak el a csúcsra. De hogyan kezdj neki? Elég, ha csak a kezed indul felfedezőútra a testeden? Vagy vess be inkább szexuális segédeszközöket is a cél érdekében? A nők számára alkalmas játékszerek minden korábbinál szélesebb kínálatban elérhetőek, és a vibrátoroktól kezdve a csiklóizgató készülékek kínálatáig rendkívül sokféle eszköz közül lehet válogatni. Miért ne használnád ki az ezekben rejlő lehetőségeket akkor, ha az orgazmus elérése és saját szexualitásod megismerése a cél? A vibrátorok és a dildók kétségkívül nagy népszerűségnek örvendenek, de a hüvelyi orgazmuson túl rendkívül fontos szerep jut a csiklón keresztül elérhető csúcspontnak is.

A csiklóizgató vibrátorok kis mérettel rendelkeznek, ám annál intenzívebb stimulációra képesek. A vízálló változatokat gond nélkül magaddal viheted a fürdőkádba, vagy a zuhany alá is, ahol a meleg víz ellazít, és egyúttal fergeteges orgazmusokban lehet részed az apró eszköznek köszönhetően. A léghullámos csiklóizgató talán napjaink leginkább keresett darabja, hiszen gyors és intenzív orgazmus okozására képes. A vákuumpumpás csiklóvibrátor akár partnered számára is rendkívül izgalmas lehet, már csak az elérhető látványos végeredmény apropóján is. A masszírozó csiklóizgató bevethető az együttlét közben is, így partnered vagy akár Te is szabályozhatod a stimuláció intenzitását. Az akkumulátorral működő, prémium kategóriás csiklóvibrátor és masszőr remek választásnak bizonyulnak és garantáltan időtálló minőségben szolgálják majd az érzéki gyönyöröket. Akár egészen művészi kivitelezéssel bíró VIVE márkájú eszközök közül is válogathatsz, amelyek már formájukkal felkeltik vágyaidat.