Menü
Itt jársz: > Szexshop >

Melyek a legnépszerűbb szexuális segédeszközök?

Napjainkban a szexualitás sokkal nyitottabban kezelt terület, mint az volt 10-15 évvel ezelőtt. Ehhez az is hozzájárul, hogy nagyon sok webáruház kínálja az intim eszközöket és kiegészítőket, így már szex shopba sem kell elmenni annak érdekében, hogy beszerezhessük a számunkra ideális fajtákat.

Vannak, akik nem kívánják mások tudomására hozni, hogy milyen játékszerek keltik fel érdeklődésüket, és ezt meghagynák kizárólag partnerük számára. Az intim shopok kitűnő választásnak bizonyulnak annak érdekében, hogy a szexuális segédeszközök között válogathassunk. De mégis melyek a leginkább népszerű fajták? Mit választanak szívesen a nők, és mely darabokat részesítik előnyben a férfiak? A játékszerek egyik nagy előnye az, hogy mindkét nem számára élvezetet nyújthat használatuk, sőt, nagyon sok olyan típus is elérhető, amelyek egyszerre teszik ezt meg akár az együttlét közben. A nők hamisítatlan kedvenceinek a vibrátorok számítanak, melyek a diszkrét méretektől kezdve egészen a hatalmas szerszámokig állnak rendelkezésre. Akár egészen realisztikus anyaggal és felületi kialakítással rendelkezőket is választhatunk, sőt, olyanok is elérhetőek a kínálatban, amelyek csiklóizgató karral kombináltak.

A nyuszis vibrátorként ismert eszközökön túl a dildók iránt is sokan érdeklődnek. Ezek rendszerint nem vibrálnak, de akár masszírozó funkcióval rendelkező fajták is megtalálhatóak a kínálatban. Míg a férfiak rendszerint ajándékba szoktak guminőket választani, nem kevés humorral, addig a műpuncikat saját maguk is szívesen használják. Hasonlóképp egyre nagyobb érdeklődésre tartanak számot a péniszpumpák, melyekkel nem csak a méret növelhető, de az önkontroll is javítható használatukkal. A BDSM világa sok izgalmat tartogat mindazok számára, akik érdeklődnek a hasonló élmények iránt, és persze az anális használatra alkalmas eszközök mellett sem mehetünk el. Szexuális segédeszközök beszerzése során ne feledkezz meg a síkosítókról sem, melyek megkönnyítik a játékszerek használatát, sőt élvezetesebbé is teszik az együttléteket.