Menü
Itt jársz: > Szexshop >

Masszírozó vibrátor: fókuszban a férfiak intim területei

Izgalmas újdonságot keresel partnered számára? Felfedeznéd azokat a pontokat is, amelyek a férfiak számára nyújtanak különleges örömöket? Gondoltál már arra, hogy ezt masszírozó vibrátor segítségével tedd?

Az anális területek nem csak a hölgyek számára izgatóak, hanem a férfiak is az orgazmusok újszerű csúcsait élhetik át, ha a megfelelő izgatást kapja ez a rész. A többféle méretben és kialakítással elérhető masszírozó vibrátor remek választásnak bizonyul a különleges kalandok iránt érdeklődők részéről. A prosztata vibrátorok speciálisan úgy lettek kialakítva, hogy illeszkedjenek a férfi anatómiához és így nyújtsanak hatalmas élvezeteket. A hagyományos análdildókon túl olyan prosztata és gát vibrátorok is megtalálhatóak napjaink kínálatában, amelyek a két terület együttes izgatásával nyújtanak újszerű élményeket.

A játékszerek között természetesen ezen eszközök női párjai is elérhetőek, így ha a popsiszexet szeretnéd előkészíteni, vagy bevezetnéd partnered az ilyen irányú gyönyörökbe, akkor is érdemes a prémium kategóriás szexuális segédeszközöket választanod. A masszírozó vibrátor egyszerre nyújt kéjes érzést és indít el a csúcs felé vezető úton. A klasszikus fekete szín mellett vadító vörös vagy akár lila színek mellett is dönthetsz, ezzel hálószobád új kedvencét kiválasztva. Bízd magad partneredre, vagy kísérletezz saját magad az újszerű és izgalmas kiegészítőkkel. Vízálló, dupla motoros, vagy akár extrém bordákkal rendelkező változat is elérhető néhány kattintással. A fogantyús vagy akár ökölre hasonlító masszírozó vibrátor a haladók kedvenceivé válhatnak.