Menü
Itt jársz: > Szexshop >

Kiváló minőségű Fun Factory vibrátorok

A német minőség, bőrbarát anyagok és precizitás jellemzi a Fun Factory vibrátorokat. Találhatsz játékosabb szín és formavilágú darabokat köztük. És van nőknek és férfiaknak szánt szexuális segédeszköz közöttük. 

Így kiváló ajándék lehet ismerősödnek, vagy leánybúcsúra, esetleg párodat és önmagadat is meglepheted vele, ha igazán nagy élményekre vágysz. Segítségével feldobhatod a szexualitásodat. A design úgy van kialakítva, hogy még véletlenül sem legyenek közönségesek, szégyellnivalóak. Inkább játékosabb vonalvezetés jellemzi őket. Ráadásul nem véletlen, hogy a Fun Factory vibrátorok számos szakmai díjat kaptak 2008 óta. Mindent megtesz azért, hogy maximálisan elégedettek legyenek a vásárlói. Válassz bátran közülük és, ha nem tudod a méretedet amiat sem aggódj, mert a elkészítettük Neked erre a célra a Méretsegédletünket. Azonban nagyon fontos, hogy eredeti 100 %-os méretarányban nyomtasd ki a segédletet, nehogy rossz méretet válassz.

A mai világban egyre többen használják a különféle szex kiegészítőket, sok esetben klubok jönnek létre, ahol egy kisebb csoport kényezteti egymást. Ma már, ebben a modern világban rengeteg kifinomult eszközök áll rendelkezésre, így emelve magasabb szintre az örömszerzést. A Fun Factory vibrátorok között megtalálható: Gigolino, Joupie, a Jazzie, Jam, LayaSpot, Little Paul nevű termék, de ez még nem minden. Sokféle modell, illetve erotikus termék van még ezen kívül is. Tulajdonképpen nem tudsz rosszul választani, ha emellett a márka mellett teszed le a voksodat. Ha gyors vagy, akkor akár már holnapra kiszállítjuk a vibrátort. Természetesen a diszkrécióról elmondható, hogy az teljes körű. Hiszen telefonon és e-mailen vagyunk elérhetőek és jelöletlen csomagolást használunk. Ráadásul az összes megrendelésed mellé 5 ml síkosítót adunk ajándékba. Ha pedig 7.500 Ft feletti vásárolsz, akkor ajándék óvszert is adunk Neked. 12.000 Ft felett pedig a kiszállítás teljesen díjmentes, de már 690 Ft-tól van kiszállítás. 

Tartalomhoz tartozó címkék: vibrátor fun factory vibrátor