Menü
Itt jársz: > Szexshop >

Kétvégű vibrátor az igazi ínyenceknek

Előfordult már Veled, hogy nőként azon gondolkodtál, hogy milyen lenne férfi bőrbe bújva szeretkezni? Lehet, hogy párod fantáziált ezen? Akkor most itt a lehetőség, hogy ezt megélhessétek.

Előfordult már Veled, hogy nőként azon gondolkodtál, hogy milyen lenne férfi bőrbe bújva szeretkezni? Lehet, hogy párod fantáziált ezen? Akkor most itt a lehetőség, hogy ezt megélhessétek. Választhatsz a pánttal felcsatolható, vibrációval ellátott esetleg cserélhető dildós vagy épp testbe illeszthető kétvégű, pántnélküli vibrátorok közül. Nálunk mindent megtalálsz a szexuális segédeszközök közül és folyamatosan bővítjük a készletünket, ezért javasoljuk, hogy később is nézz vissza. Ha feliratkozol a hírlevelünkre, akkor azonnal 1.000 Ft értékű ajándékutalványt adunk a hűségedért cserébe. Szerepjátékhoz, legénybúcsúba egyaránt kiváló választás lehet a honlapunkon található erotikus kiegészítők választása.

Ahogy mondani szoktuk, ezek után csak a fantáziánk szabhat határt. Ha nem tudod, hogy esetedben mekkora a nyerő méret, akkor sincs probléma, mert elkészítettük Neked a Méretsegédletünket. Ezáltal könnyedén láthatod, hogy mi a helyzet a Te esetedben. Fontos, hogy 100 %-os valódi méretben nyomtasd ki, különben nem megfelelő értéket kapsz. A nálunk megvásárolható eszközök közül elképzelhető, hogy már kedvenc pornófilmjeidben találkoztál. Ez nem véletlen, hiszen ezek a szexuális kiegészítők, illetve kétvégű vibrátorok óriási tetszést szoktak aratni. Ha úgy érzed, hogy szívesen játszanál saját nemeden belül, akkor példának okáért barátnőddel is elszórakozhattok, örömet szerezve ezzel egymásnak. Válassz bátran és, ha segítség kell, állunk rendelkezésedre.