Termékek Menü

Kényeztesd Magad a kétvégű vibrátor segítségével

Szeretnél dupla örömet okozni Magadnak, illetve párodnak? A kétvégű és dupla dildókkal ugyanis dupla örömet okozhatsz önmagadnak vagy partnerednek. 

Sőt, akár egy pajzán ajándékként is megfelelő választás lehet egyik ismerősöd számára. Az úgynevezett kétvégű vibrátor Neked lett kitalálva, ha valami újba és jó értelemben szokatlanba kezdenél. Garantáljuk, hogy nem fogsz csalódni. Válassz legnépszerűbb termékeink közül, amelyek már sok alkalommal bizonyítottak és méltán népszerűek. Ha nem ismered a pontos méretedet mindenképpen nyomtasd ki a 100 %-os, valódi méretben a Méretsegédletünket, hogy nehogy rossz méretet kapj. Ha úgy érzed, hogy barátnőddel szórakoznátok egyet, vagy izgalommal töltenek el a méretes darabok, ez a szexuális segédeszköz kiváló választás.

 Az aszimmetrikus kétvégű változatokat előszeretettel használhatod anális játékhoz. De a kétvégű vibrátor rugalmas kialakításánál fogva „kettő az egyben” élményt nyújt. A bőrszínű hatásánál fogva természetes érzést kelt. Manapság már nem számítanak tabunak a hasonló kiegészítők, és teljes diszkréció mellett küldjük ki a vibrátort, ha megrendeled. A dupla dildó sokféle méretben és anyagból elérhető, így biztos, hogy Te is megtalálod a kedvedre valót. Webshopunk segítségével pár klikkelés választ el attól, hogy megkaparintsd ezt a méltán népszerű erotikus segédeszközt, mely a Mennyekbe röpít majd Téged vagy párodat. Ha bármi kérdésed van keress minket bátran, hogy azonnal segíteni tudjunk Neked.

Tartalomhoz tartozó címkék: élethű pénisz kétvégű vibrátor
Miért minket válassz?!