Menü
Itt jársz: > Szexshop >

Izgalmas nemi élet az anal plug által

Szeretnél vagy szeretnétek pároddal közösen is kipróbálni néhány új lepedőgyakorlatot? Szívesen belekóstolnátok a örömszerzés 21. századi formáiba? Ha igen, akkor ajánlhatunk néhány igazi különlegességet! 

Ha például már túlságosan is lapossá vált a klasszikus misszionárius póz, vagy elegetek van Káma-Szútra más-más pozícióiból is, akkor itt az ideje, hogy például egy különleges anal plug is bekerüljön a buliba. Tény ugyanis, hogy az ilyen típusú anális szexuális eszközök a gyökereitől módosítják és alakítják át a mindenkori nemi életet, egy olyan pikáns és vadító iránnyal gazdagítják a hálószobai titkokat, amelyek jó időre visszaadhatják a szex és az örömszerzés fáradhatatlan élvezeteit. Tehát, ha még nem tapasztaltad, vagy tapasztaltátok meg az anal plug nyújtotta felülmúlhatatlan érzéseket, akkor mindenképp érdemes tennetek egy próbát!

Készletünkben a legváltozatosabb szín- és formavilág közül válogathatsz, a legapróbb méretektől kezdve egészen a nagyobb és erőteljesebb eszközökig bármilyen típust megtalálsz. Szemlézz bátran és dönts a legszimpatikusabb anal plug mellett! És ha igazán páratlan élményekre vágysz, akkor álmodj picit nagyobbat, rendeld meg most az AFC bordás análvibrátorunkat, amely garantáltan a csillagokba röptet. Vagy válaszd a három különböző méretű és formájú eszközt tartalmazó COLT anál plug készletet, amely nevéhez is hűen, igazi fegyvere lehet az élvhajhász örömszerzésnek. De ugyancsak jó választás lehet, ha a Fanny Hills nevű készüléket vásárolod meg, hiszen a pumpálható szerkezetnek köszönhetően, ezt az eszközt bármilyen méretben kipróbálhatod.

Tartalomhoz tartozó címkék: anal plug prosztata masszirozó