Menü
Itt jársz: > Szexshop >

Itt az új üdvöske, az anal plug!

Az anal plug a popsiszex kedvelőinek igazi kincs, amivel tovább fokozható a megtapasztalt gyönyör. Kezdőknek is ajánlható kellék, hiszen türelmes, visszafogott használata könnyedén áttörheti a bizalmatlanság, vagy éppen kezdeti izgalom, félelem falát.

A fokozatosság elvét azért érdemes szem előtt tartanod. Ha még alig ismered a szex új dimenzióját, akkor nyilván olyan kéjfegyverek alkalmazásában gondolkodj, amik nem rettentenek meg, és el. Ha viszont már öreg róka vagy, akkor bátran válogass a komolyabb variációk közül, hiszen te már pontosan tudod, hogyan tegyél a kedvedre.

A pároddal közösen is felfedezhetitek az anális örömökben rejtőző előnyöket. Ha eddig még csak hallottatok róla, de nem mertétek kipróbálni, akkor itt az idő: cselekedni. Ehhez a bizalom elengedhetetlen, és egymás tisztelete sem nélkülözhető. Figyeljétek meg a testetek jelzéseit, és fokozottan koncentráljatok egymásra. Így negatív meglepetés nem érhet titeket.

Az anális kéj megtapasztalásához mindenképpen érdemes síkosítót használnod. Lehet, hogy  a későbbiekben már nem lesz rá szükséged, de jobb a biztonság. Készülj fel minden eshetőségre, nehogy az esetleges fájdalom vegye el a kedved.

A magas minőség mindenképpen prioritás, de a vásárlásod során emiatt nem kell külön aggódnod, mivel a nálunk kapható termékek egytől-egyig nagyfokú megbízhatóságot garantálnak neked. Ez nem csak ígéret, hanem tényleges garancia, amire építhetsz, amire alapozhatsz.

Milyen anal plug a neked való?

A konkrét típus kiválasztása is lényeges momentum amit nem érdemes elkapkodnod. Vedd figyelembe a méreteket. Bár ismeretes az a mondás, ami a centiket, mint nem lényeges információkat száműzi a szexualitás világából, de ezt ne vedd kézpénznek, ha a kéjfegyverekről van szó. Itt ugyanis nélkülözhetetlen, hogy jól ítéld meg tested igényeit. Az oldalunkon található, kinyomtatható segédlet utat mutathat neked a különböző lehetőségek között. Sem a túl nagy, sem a túlságosan kicsi alternatíva nem megfelelő. A tökéletes élvezéshez elengedhetetlenek a tökéletes feltételek. Aprócska banánhéj ez, amin nagyon elcsúszhatsz, ezért szánj egy kis időt, energiát a feltérképezésre, tested megismerésére, és az ideális modell kiszemelésére!

Tartalomhoz tartozó címkék: anal plug anál szex