Menü
Itt jársz: > Szexshop >

Intimshop a magasabb élvezetek szolgálatában

Úgy érzed ellaposodott a párkapcsolatod? Esetleg magasabb szintű élvezetekre vágysz a szexualitás terén? Önállóan is szeretnéd Magad kényeztetni? Vagy egyszerűen csak egy kreatív ajándékkal szeretnéd meglepni egyik barátodat, ismerősödet? 

Az intimshopunk ebben van segítségedre. Folyamatosan bővülő kínálatunk segítségével bárki megtalálhatja azt, amit keres. Rengeteg újdonság áll rendelkezésünkre a szexuális segédeszközök terén. És, ha minket választasz, akkor teljes diszkréció mellett küldjük ki az adott terméket Neked az intimshopunkból. És természetesen jelöletlen csomagolást használunk. Ha bármilyen kérdésed felmerül, telefonon és e-mailen is elérhetőek vagyunk. Ha minket választasz, akkor akár már holnapra kiszállítjuk az adott szexuális segédeszközt. Hűségedet külön megjutalmazzuk, hiszen ha feliratkozol a hírlevélre, akkor automatikusan 1.000 Ft vásárlási utalványt adunk Neked.

Minden megrendelésed mellé ajándék 5 ml síkosítót adunk ajándékba. 7.500 Ft feletti vásárlás esetén pedig ajándék óvszert választhatsz. 12.000 Ft feletti megrendelésedet pedig azzal díjazzuk, hogy átvállaljuk a szállítás költségét. A kiszállítás már 690 Ft-tól elérhető. 3 év alatt a vevői elégedettség 100 %, melyre nagyon büszkék vagyunk. Ma már nem szégyen, ha az ember erotikus játékkal és eszközökkel kis színt szeretne a szexualitásába csempészni. Sőt, nem véletlenül épült külön iparág erre. Intimshopunk folyamatosan felvonultat új kreatív szexuális eszközöket, így mindenképpen érdemes később is visszatérned. Ráadásul külön elkészítettük a Méretsegédletünket, hogy pontosan meg tudd határozni, hogy mekkora méretű erotikus eszközre van szükséged. De természetesen mi is mindenben segítünk és telefonon és e-mailen is elérhetőek vagyunk. Így nem kell személyesen bejönnöd a boltunkba, mert csak online ügyfélszolgálatot tartunk fel. Ez azért jó, mert maximális diszkréció mellett, azonnal tudsz rendelni. Ez a legegyszerűbb és leggyorsabb módja a megrendelésnek.

Tartalomhoz tartozó címkék: intimshop online szexshop