Termékek Menü

Hűségpont!

A Vibri.hu online szexshop hűségpont rendszere:

Nálunk minden Vásárlásod után hűségpontokat kaphatsz, melyeket rendeléseid alapján automatikusan jóváírunk fiókodban. Az összegyűlt pontjaidat a következő vásárlásodnál bármire felhasználhatod, erre a jóváírástól számított maximum 90 napon belül van lehetőséged.

 

Vásárlásaid után kapható pontok mennyisége:

A vásárolt termékek árának 5%-át kapod meg hűségpontban, vagyis minden a szexshop ban elköltött 20 Ft után 1 hűségpont jár, de csak ha regisztrált vásárlónk vagy, regisztrációdat itt tudod elvégezni.
Az akciós termékek és a járulékos költségek - pl. a szállítási díj - után nem jár hűségpont.
Ezenfelül a 20.000 Ft-nál magasabb értékű termékekre fixen 1000 pontot tudunk adni, ez viszont akkor is érvényes, ha épp akcióban vannak.

Egy hűség pontod értéke:

A hűségpont/forint árfolyama fix 1:1, vagyis 1 hűségpont 1 forintnak számít. :)

Pontjaid a következő módon tudod beváltani:

Összegyűlt pontjaidat a Pénztár->4. Fizetési Mód menüpontjánál tudod beváltani, a választható fizetési módok alatt. A csúszkát jobbra húzva lehet beállítani az elhasználni kívánt hűségpontokat, amik automatán levonódnak a fizetendő összegből.

Hűségpontjaid ellenőrzése:

Pontjaidat belépés után a jobb felső sarok "Fiók" menüjében tudod ellenőrizni. Itt megtudhatsz mindent pontjaidról pl. hogyan áll jóváírásuk, mekkora mennyiséggel rendelkezel vagy épp meddig használhatók fel.

Pontjaid jóváírása:

A pontokat azután írjuk jóvá, miután a csomagot átvetted, így teljesítettnek tekintjük a rendelést és már megy is a hűségpont.

 

 

A hűségpontrendszer használatának pontos felételeit az Á.Sz.F.  menüpont alatt találod.

Miért minket válassz?!