Menü
Itt jársz: > Szexshop >

Hihetetlen örömszerzés a prosztata masszázs segítségével

Ha egyszer megtapasztaltad a prosztatastimulálás hihetetlen örömeit, biztosan a rabjává válsz. A prosztata masszázs örömeit nem véletlen férfiak sokasága igényli. Ráadásul nálunk vibrációs motorral ellátott vagy anélküli változatot is találsz. 

Azt szoktuk mondani, hogy ha először használod ezeket a szexuális segédeszközöket, akkor először szolidabb méretet válassz és csak később a robosztusabb változatot. És nagyon fontos, hogy a biztonság kedvéért anál síkosítót is használjunk hozzá. És, ha nem tudod pontosan, hogy mi a Te méreted, akkor sincs gond, mert erre is gondoltunk. Összeállítottuk a Méretsegédletünket erre a célra, de felhívjuk a figyelmedet, hogy nagyon lényeges, hogy 100 %-os, eredeti méretben nyomtasd azt ki, különben fals értéket kaphatsz.

A prosztata masszázs páratlan élményt biztosít az uraknak, így mindenféleképpen érdemes megélni mindezt és akár párunkat is megajándékozhatjuk egy ilyen pikáns ajándékkal. Manapság már számtalan izgalmas szexuális segédeszköz közül válogathatunk, jóllehet az anális eszközök kicsit háttérbe szorultak. Ez nem azért van, mert kevesebb örömben részesít minket a használata, hanem egyszerűen csak nem került annyira reflektorfénybe, mint a többi szexuális segédeszköz.

Biztosak vagyunk benne, hogy ah egyszer kipróbáljuk, akkor nemigen mondunk le róla. Így segítségével még pajzánabbá tehetjük huncutnak mondható szeretkezésünket. Ezáltal pedig magasabb szintre emeljük a szexualitást, mely hosszabb és nagyobb élményeket rejt magában. 


A prosztata masszázs segítségével Te is esélyt adhatsz Magadnak, hogy mindezt megtapasztald. Biztosak vagyunk benne, hogy Te sem fogsz csalódni az újszerű élményben. Írjuk ezt azért is, mert nemcsak az uraknak ad élményt, hanem páros aktusoknál a hölgyeknek is. Felül fogod múlni az eddig tapasztalt érzékiségi szinteket. Ráadásul többféle kategóriában keresgélhetsz weblapunkon a szexuális segédeszközök között: eszközök férfiaknak, szexdrogéria, BD SM, dildó, fehérneműk, party kellékek, műpénisz, vibrátorok, eszközök nőknek, akciók és újdonságok.

Tartalomhoz tartozó címkék: masszírozó vibrátor prosztata masszázs