Menü
Itt jársz: > Szexshop >

G pont izgatás vibrátor használatával

A szexualitás életünk szerves részét képezi, és annak teljessége nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy mennyire vagyunk boldogok és elégedettek. Egyes kutatások szerint a nők legalább olyan gyakran gondolnak a nemiségre a nap folyamán, mint a férfiak.

Sokszor nem is tudatos ez, mindössze a tudatalatti szintjén működik. De miért is rajongunk annyira a lepedőcsatákért? Ha elvonatkoztatunk az érzelmi töltettől, akkor marad a puszta szexualitás, amelyet mindenki más és más minőségben él meg. Szokásaink, tapasztalataink, a partnerhez fűződő viszony és persze temperamentumunk együttesen határozzák meg, hogy mennyire intenzíven éljük meg az együttlétet. Ami mellett azonban egyetlen alkalommal sem mehetünk el, az nem más, mint az előjáték. Van, aki nem szeret ezzel sokat foglalkozni, mások a hosszas nyelvjátékot kedvelik. De mi a helyzet a szexuális segédeszközökkel? Az intim webshopok iránt megmutatkozó kereslet egyértelműen alátámasztja, hogy napjaink embere bizony igencsak szívesen veti be az izgalmasabbnál izgalmasabb játékszereket a hálószobában.

A G pont izgatás a megfelelő vibrátor segítségével fergeteges élmény lehet, ráadásul partnered is sokat tanulhat abból, hova, hogyan érdemes nyúlni annak érdekében, hogy jó legyen neked. A vibrátorok egyébként is vezetik a népszerűségi listát a szexuális segédeszközök között, de a G pont izgatás terén is számtalanszor bizonyítottak már. A prémium kategóriás darabok már látványukat illetően is beindítják a fantáziát, amit csak tovább fokozhatsz női vágyfokozó készítmények, síkosítók használatával. Ezek nem csak megkönnyítik a vibrátor alkalmazását, de a G pont izgatás mellett extra stimulációt is kaphatsz a bizsergető, természetes alapanyagból készült zseléknek köszönhetően. A G pont izgatás terén nagy népszerűségnek örvend az úgynevezett nyuszis vibrátor, mely külön, csiklóizgatásra alkalmas karral rendelkezik. A különleges megoldások kedvelői számára a forgógyöngyös rotáló csiklókaros vibrátort érdemes kipróbálni, amely a hüvelyt és a csiklót is extra kényeztetésben részesíti. A G pont izgatás vibrátorral még soha nem volt ilyen egyszerű, mint napjaink korszerű, minőségi játékszereivel, melyek nem hiányozhatnak egyetlen hálószobából sem. 

Tartalomhoz tartozó címkék: G pont izgatás G pont vibrátor