Menü
Itt jársz: > Szexshop >

G pont izgatás, avagy a legmagasabb orgazmus titka

A G pont izgatása kapcsán sok embernek vannak egyedi tapasztalatai. De akadnak olyanok is, akik szerint nem létezik ez a dolog és inkább a teljes szexuális élményre összpontosítanak. 

Azonban sokan éltek át hosszantartó és mély orgazmusokat a G pontnak köszönhetően. Így egyedül is óriási élvezethez juthatsz. Ráadásul a megfelelő vibrátor segít mindebben. Ezek ugyanis speciálisan vannak kialakítva, lásd rotáló, körkörös mozgásuknál fogva. Az enyhén ívelt vibrátorok pedig gyengébb, vagy erőteljes mozgással segítik elő a hüvely megfelelő pontjainak stimulálását. Így könnyedén eljuthatsz a csúcsra. De párodat és ismerősödet is meglepheted egy ilyen élménnyel szexuális segédeszközeink segítségével. G pont izgatása mellett a csikló stimulálása is nagyon fontos.

Ebben segíthet Neked egy férfi kéz, de ez helyettesíthető a csiklókarral ellátott vibrátorokkal. A sokféle méret között biztosan megtalálod azt, amelyik igazán Neked való. Fontos azonban a felületi kialakítást és az anyaghasználatot is figyelembe venni. Van finom, bordázott, és makkal rendelkező vibrátor is. Az  ívelt forma pedig nem csak a könnyű behelyezhetőséget segíti, de emellett az izgatás terén is segítségünkre van. A méretes daraboknál mindenképpen szerezz be síkosítót is. A vízálló változatokat pedig azoknak ajánljuk, akik szeretik a zuhanyzóban, illetve fürdőkádban kényeztetni magukat. Válassz az izgalmas színű vibrátorok közül és élj át egy varázslatos estét, akár már a holnapi nap folyamán. 

Tartalomhoz tartozó címkék: G pont izgatás G pont vibrátor