Menü
Itt jársz: > Szexshop >

Földöntúli élmények várnak Rád a masszírozó vibrátor segítségével

Ezek a szexuális eszközök kimondottan az eksztázis fokozását tűzték ki célul. Rengeteg férfi igényli a prosztata masszírozókat a szexuális együttléthez. Elsősorban nekik okoz örömet ez az eszköz, de azért a hölgyek is szokták igényelni használatukat. A vibrátorok, pl. masszírozó vibrátor pedig méltán tart óriási érdeklődésre számot. 

 

Ha kipróbáljuk az örömszerzésnek ezt a formáját, akkor könnyen a rabjává válunk. Az extázis fokozása garantált! Fontos azonban, hogy biztonságos használatukhoz használjunk síkosítót. És, ha nem tudod pontosan, hogy mekkora méretre van szükséged a szexuális eszközöket illetően, akkor használd Méretsegédletünket. Lényeges, hogy 100 %-os, valódi méretben nyomtasd ki, különben elképzelhető, hogy nem megfelelő méretet állapítasz meg. Ha kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal telefonon, vagy online. Mindenben segítünk Neked! Válaszd ki a megfelelő masszírozó vibrátort és részesítsd önmagadat és párodat mennyi élményekben.

Honlapunkon többféle kategóriákban találhatod meg azt, amire éppen szükséged van a vibrátoron kívül: BD SM, dildó, fehérneműk, eszközök férfiaknak, szexdrogéria, party kellékek, műpénisz, eszközök nőknek, akciók és újdonságok. Érdemes most megrendelned a masszírozó vibrátort, mert nagyra értékeljük a hűségedet, így pl., ha feliratkozol hírlevelünkre, akkor azonnal 1.000 Ft értékű ajándék vásárlási utalványt adunk Neked. Ezen kívül akár 690 Ft-tól kiszállítjuk a csomagodat, egy munkanapon belül. 12.000 Ft felett ráadásul ingyenesen szállítjuk ki a csomagot és minden megrendelés mellé jár az 5 ml síkosító is. Ha pedig 7.500 Ft felett adod le a megrendelésedet, akkor ajándék óvszert is választhatsz Magadnak. 

Termékek közül néhány: Dr. J. vízálló rúd prosztata vibrátor, Dr. J. Power Probe prosztatavibrátor, Dr. J. Versatile vízálló prosztata vibrátor, Dr. J. Locator prosztata masszírozó, Apollo Universal prosztata masszírozó, Apollo Curved prosztata masszírozó, Apollo Universal prosztata masszírozó, Apollo Curved prosztata masszírozó, FUN FACTORY Stronic III vibrátor pulzátor, Fun Factory Stronic III akkus vízálló bordázott pulzátor, FUN FACTORY Duke prosztata vibrátor, Booster prosztata és gát vibrátor.