Menü
Itt jársz: > Szexshop >

Fókuszban a popsiszex: anal plug

Gondoltál már arra, hogy kipróbáld a popsi szexet? Esetleg volt már szerencséd hozzá néhányszor? Kezdőknek és haladóknak is remek választásnak bizonyul az anal plug, mely többféle méretben, izgalmas formákkal és alapanyagokkal elérhető. 

Az anál szex gyakran tabu témának számít a párok között, pedig újfajta élvezetekhez juttathatja a férfit és a nőt is. Természetesen nagyon fontos, hogy a megfelelő előkészítéssel vágjatok bele a kalandba, hiszen ezzel élvezetessé és zökkenőmentessé tehetitek a közös programot. Az anal plug segítségével nem csak a tágítás végezhető el, de a megfelelő méretekkel és formákkal már önmagában is élvezetet nyújthat az eszköz.

Ne feledkezzetek meg a síkosító használatáról sem, ami nélkülözhetetlen a könnyed behatoláshoz. A dupla behatolás nem csak a pornófilmekben izgató, hanem a hálószobában is. Míg partnered a hagyományos módon kényeztet, addig egy anal plug vagy kifejezetten popsi szexhez alkalmas vibrátor segítségével e titkos területen is kényeztethet. Vagy gondoltál már arra, ha fordított lenne a felállás?

A popsi szex mellett a vibrátorok és a dildók is bevethetőek, így mindkettőtöknek fergeteges élményben lesz része. Az anal plug többféle méretben is beszerezhető, így kezdőknek a kisebbek ajánlottak, de a haladók, vagy az extrém élvezeteket kergetők egészen méretes darabokkal is kísérletezhetnek. Ízesített, illatos, vagy naturális síkosítók közül szintén válogathatsz, melyek ráadásul óvszerrel is teljesen biztonságosan használhatóak, hiszen vízbázissal rendelkeznek.

Tartalomhoz tartozó címkék: anal plug anál szex