Termékek Menü

Sexgépek, táncrúdak, sexhinták

Az együttlétek különlegesebbé tételéhez vagy szerepjáték fantáziák kipróbálására, kéjélmény fokozására szánt kiváló eszközök. Próbáld ki őket bátran, nem fogsz csalódni. Szexgépek a fáradhatatlan szeretők. Szexhinták a páros örömök gyakorlásához, melyekkel extrém különleges pózok is megvalósíthatók. Táncrudak, hogy egy igazán különleges show-ban részesíthesd párodat.

Nézet:
Rendezés:

Táncrúd - csábítsd el a nagy Őt egy fergeteges tánccal!

Te is sokat gondolkodtál már azon, mi lenne, ha az esti lepedőgyakorlatok közé egy kis táncos-akrobatikus szexi mozdulatsorokból álló, vérforralóan szexi sztriptízzel egybekötött show-t tartanál a hangulat felpezsdítéséhez? Ma már ez sem csak a kiváltságosok erotikus kiegészítője a hálószobában, hiszen már bárki vásárolhat online, 100% diszkrécióval táncrudat az otthonába. Az otthon lévő táncrúdra sokat úgy tekinthetnek, hogy ez nem az ő stílusuk, hiszen ehhez erő is kell, de ha megnézed, jógázni is sokan elmennek úgy, hogy a spárgát életük végéig sem tudják megcsinálni. Miért ne próbálnád ki Te is, milyen egy kis érzékiséget vinni egy évszázadok óta a férfi fantáziák központjában lévő táncrúd segítségével az esti szeretkezés előjátékaként? Hidd el, a partnered meg fog érted őrülni, így lehet, hogy egy székhez kell majd bilincselned, hiszen a játék lényege, nem más, mint: mindent a szemnek, semmit a kéznek! Így az is csoda lesz, ha az első perc után még egy helyben tud ülni a partnered, hiszen ez a fajta izgatás minden férfinak tinédzserkori álma, így nem csoda, ha az első táncrúd körüli sztriptíz csak pár percesre sikerül, mert a partnered nem bírja ezt a mennyiségű izgatást elviselni tovább, így átveheti az este irányítását.

A táncrúd egyébként azoknak is kiváló játékszer lehet, akiknek kisebb az önbizalmuk valamilyen ok miatt, így kiváló társ lehet a magabiztosság és a szexuális élvezet mélyebb, teljesen ellazult és feloldódott formában való élvezetének elősegítésében. Rengeteg nő számolt már be arról, hogy amint kipróbálta otthon a táncrúd adta lehetőségeket, elment hivatalos oktatókhoz is tanulni, hogy még élvezetesebb és emlékezetesebb előjátékot tudjon varázsolni egy profin koreografált sztriptíz segítségével. A táncrúd rengeteg pár szexuális életét pezsdítette már fel, így nem csoda, ha sok nő már hobbiból is jár rúdtánc órákra, hiszen a szabadság érzete, az új kipróbálása, az ellazult állapot, és a vérpezsdítően szexi gyakorlatok mind kiteljesítik a női nemiséget és a kiegyensúlyozott szexuális életet, mely kihatással van az életük más területére is, így bárhogyan is nézzük, a táncrúddal csak nyerhetsz.

Ár szűrő
Miért minket válassz?!