Termékek Menü

Férfi sexbabák, gumibabák, felfújható sexbabák

Igazán különleges szeretők lehetnek az élethű akár felfújható testű férfiak. Tedd magadévá vagy lepd meg barátnődet lánybúcsú alkalmából!

Nézet:
Rendezés:
9.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
14.690 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
11.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
9.790 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)

Gumiférfi - nincs nélküle leánybúcsú

A felfújható játékszerek hallatán sokaknak a bögyös gumibabák jutnak eszükbe, pedig a piac éppúgy tele van már gumiférfi babákkal, mint férfiaknak való játékszerekkel. S mivel az internet világát éljük, már nem kell külön fesztiválokra menni, hogy ilyesmit vásároljunk, hanem elég a vibri.hu oldalról kényelmesen, pár kattintással rendelni egyet, amit akár másnap már ki is próbálhatsz. A gumiférfi jó móka a leánybúcsúk alkalmával, hiszen ott pont az a lényeg, hogy amit lehet, még megtegyél, mielőtt kimondod a boldogító igent, így a csajokkal eltöltött estéről semmiképp sem hiányozhat egy vagány gumiférfi. Így nem kis vidámságban lesz részetek, ha egy gumiférfival a hónotok alatt hódítjátok meg az utolsó komolytalan éjszakát a házasság előtt. A legtöbb gumiférfi több típusban kapható, így léteznek sima felfújható darabok, vibrációval ellátott pénisszel működő modellek, illetve világító elemekkel kiegészített vagányabb típusok is. 

A többségnek a pénisz része lecsatolható, így akár eltölthetsz vele egy álmatlan éjszakát, hogy az alvást megkönnyítsd az orgazmusból fakadó ellazult és stresszmentes érzés segítségével. A gumiférfi babákat sokan fesztiválokra is kiviszik, hiszen ott a sok alkohol fogyasztás hatására a bulizós társaság sokkal előzékenyebb lesz egy ilyen láttán, sőt vannak olyanok, akik ilyenkor elkérik, hogy vicces pózokba beállítva fotósorozatokat készítsenek a nem mindennapos játékszerrel. Így nem tabutéma lesz a gumiférfi látványából, hanem egy igazán vicces és felejthetetlen hangulatú mókázás. Vannak azok a metál koncertek, ahonnan szinte nem is hiányozhatnak a felfújható szex játékszerek, így nem csoda, ha az emberek inkább a gumiférfi babákat úsztatják a koncertek közben a fejük fölött, mintsem egy kevésbé józan, nehezebb testsúlyú embert, aki amúgy sem tudja a sok alkoholtól mereven tartani a testét, hogy könnyebb legyen a koncerti úsztatás. Mindegy, hogy a magányos estéket, egy leánybúcsút, vagy egy fesztivált akarsz egy felejthetetlen élménnyé varázsolni, a gumiférfival nem foghatsz mellé, hiszen a szexuális viccelődés a történelem során mindig fő alkotóeleme volt az emberi kultúrának.

Ár szűrő
Miért minket válassz?!
TOP termékek: