Termékek Menü

Prosztata masszírozók

Az extázis fokozására megálmodva, majd megteremtve. Ha egyszer kipróbálod a prosztatastimulálás mennyei örömeit, garantáltan a rabjává válsz. Férfiak milliói igénylik ezt a fajta intim masszázst, ennyien nem tévedhetnek! Kínálatunkban van vibrációs motorral ellátott vagy anélküli is, kezdők számára a szolidabb méreteket ajánljuk, de van robosztusabb kivitelű izgatónk is a haladóbbak kedvéért. Biztonságos használatukhoz válassz anális síkosítóink közül.

Ha nem vagy biztos benne, hogy mekkora méretű szexeszköz lenne a megfelelő Számodra, nyomtasd ki Méretsegédletünket, mellyel kézzelfogható képet fogsz kapni a kinézett szexuális segédeszköz valós méreteiről. (FONTOS: Nyomtatás előtt állítsd az oldal méretezést "Valós méretre" vagy "100%-os méretre", mert csak így fogja a valódi hosszokat és átmérőket mutatni a kinyomtatott fájl!)

Nézet:
Rendezés:
6.890 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
6.890 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
8.690 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
3.790 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
11.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
16.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
11.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
10.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
11.690 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
8.790 Ft 3.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
9.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
8.490 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
11.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
23.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)

Páratlan élmények a prosztata masszírozó használatával

Annak ellenére, hogy manapság már számtalan izgalmas szexuális segédeszköz közül válogathatunk, tény, hogy az anális játékszerek még mindig a megérdemeltnél kevesebb reflektorfényt kapnak. Ennek valószínűleg az is az oka, hogy kevesebben ismerik az olyan páratlan eszközök nyújtotta örömöket, mint például az anal plug, a prosztata vibrátor, vagy éppen a prosztata masszírozó. Pedig, ha valaki egyszer kipróbálja, akkor biztosan nem tud majd leszokni róla. Ezt igazolja többek közt az is, hogy a készletünkben kapható ilyen típusú eszközöket a megszokottnál nagyobb érdeklődés övezi, számtalan elégedett vásárló teszi még huncutabbá általuk az amúgy is pajzán szeretkezéseket. Tehát, itt az ideje, hogy Te is esélyt adj ezeknek a páratlan játékszereknek, és kezdheted talán a sort például a prosztata masszírozó kipróbálásával.

Garantáltan Te sem fogsz csalódni az újszerű élményben, hiszen ez a különleges kis eszköz nem csak kimondottan a férfiúi igények és vágyak fokozására volt kifejlesztve, hanem tökéletes társa lehet az páros aktusoknak is. Nyújts élvezetes pillanatokat párodnak, ha nő vagy, illetve kényeztesd magad a feledhetetlen örömökkel akkor, ha az urak közé tartozol! Hidd el, egy ilyen csodás kis "aprósággal" messze felülmúlhatod az eddig tapasztalt érzékiségi szinteket! És, ha már érdemben kipróbáltad a prosztata masszírozó okozta örömöket, akkor ugyancsak ajánljuk figyelmedbe azokat a páratlan prosztata vibrátorokat is, amelyeket ismételten szép számmal rendelnek tőlünk a kíváncsi vásárlók. Hasonlóan az előző típushoz, ez a pajkos kis készülék is számtalan újszerű élményt okozhat, hiszen alkalmazása nem csak még kényelmesebbé, hanem sokkal felfokozottabbá is teheti a forró lepedőtornákat. Persze hasonlóan a prosztata masszírozó nyújtotta élményekhez, az ilyen típusú vibrátor is első sorban az urak örömét szolgálja, ez azonban nem jelenti azt, hogy a hölgyek is ne találnának rá általa a szeretkezés egy-egy megújuló formájára. Adott tehát a lehetőség, hogy ne csak forróbbá, hanem izgalmasabbá is tegyétek a  meghitt pillanatokat, érdemes kipróbálni ezeket a különlegességeket is!

Ár szűrő
Miért minket válassz?!