Termékek Menü

Műpunicik, művaginák, vibrátoros művagina

Valóságos kéjélmény. Realisztikus bőrbarát puha műpuncik csak Neked, kellemesen dorombolnak, amivel a gyönyör fokozható. Legyen egy igazán rugalmas szeretőd, aki mindig örömmel áll szolgálatodra. Akár az igaziak, élethűen bordázott belső kialakítással, alig várják, hogy kezelésbe vedd őket! Használatukhoz vízbázisú síkosító javasolt.

Nézet:
Rendezés:
9.390 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
9.890 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
6.790 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
7.890 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)

21. századi távirányítós vibrátor kínálat

Bár a vibrátorokkal kapcsolatban rendszerint legelsőként mindannyian a rezgő műpéniszekre asszociálunk, előnyös ha tudjuk, hogy az ilyen típusú játékszerek esetében nem csak a hölgyek, hanem az urak számára is jobbnál jobb készülékeket találtak ki. Ezt igazolják többek közt az olyan távirányítós vibrátor típusok is, amelyek a női nemi szerv formáját imitálva, kifejezetten a férfiak örömszerzését szolgálják. Ráadásul az ilyen vibráló műpuncik manapság már éppoly nagy számban érhetőek el, mint a nőknek szánt társaik, illetve ugyanolyan színes és gazdag formavilágban, méretben és típusban is megvásárolhatóak. Példának okáért ha konkrét művaginákról van szó, akkor gazdag termékkínálatunkban számtalan távirányítós vibrátor közül válogathatsz ebben a kategóriában is! Mindenképp érdemes kipróbálnod például a Little Miss Lucy névre keresztelt vibrációs műpuncit, amely az egyszerűség nagyszerűségével teszi élvezetesség és feledhetetlenné a maszturbálás folyamatát. Vagy ugyancsak érdemes az említésre a készletünkből megrendelhető Lacey's maszturbátort is, amely egységében kínálja a felhasználóknak a női vagina és az ánusz nyújtotta örömöket.

És ha már távirányítós vibrátor, akkor mindenképp csak ajánlani tudjuk a Fleshlight Vibro Pink Lady néven ismert készülékünket is, amely a három vibrációs motornak, illetve a kéjnyílásban elhelyezett apró sörtéknek köszönhetően hihetetlenül élethű hatást nyújt. Ráadásul ezen páratlan eszköz egy saját szabadalmú ultra élethű SuperSkin anyagból készült, így alkalmazásakor nem csak a messzemenően realisztikus élmény, hanem a legmagasabb szintű komfort és kényelem is garantált. Ha azonban a távirányítós vibrátor típusok igazi csúcskategóriáját szeretnéd kipróbálni, akkor nem is kérdés, hogy a Lovense Max okosmaszturbátorra van szükséged, amely nem csak az önálló örömszerzésre alkalmas, hanem a páros, illetve párhuzamos maszturbálásra is. Lévén, hogy ez esetben egy olyan társított eszközpárról beszélhetünk, amely az internet segítségével szinkronizálható, így te és kedvesed egyidejűleg élvezhetitek a párhuzamosan működő kiegészítőket. 

Ár szűrő
Miért minket válassz?!