Menü
Itt jársz: > Szexshop >

Érdemes élvezni a vagina szívó hatását!

Amikor szexuális kiegészítőkről van szó, rendszerint mindenki a különböző vibrátorokra, műpéniszekre, esetleg bilincsekre és korbácsokra gondol. 

Pedig az ilyen típusú játékszerek tárháza manapság már végtelennek számít, így napjainkban már olyan páratlan segédeszközök közül válogathatunk, mint például a vagina szívó, a mellpumpa, a szexhinta, vagy éppen más izgalmas újdonságok. Vegyük például a mindig különleges élményeket garantáló punci pumpát, amelyet tagadhatatlanul az igény hívott életre, hiszen olyan sajátos érzéseket válthat ki a nőkből, amelyekre más készülékek biztos nem alkalmasak.

Hiszen miközben egy-egy vibrátor kifejezette a csikló és a G pont izgatására szolgál, addig a vagina szívó a teljes nemi szerv vérellátásának irányításával váltja ki a kéjes és feledhetetlen hatást. Fontos tudni ugyanis, hogy az ilyen típusú pumpák valójában vérbőséget okoznak a kellő pontokon, ezáltal érve el, hogy az izgató és buja érzések eluralkodjanak rajtunk, majd bekövetkezhessék a várva várt beteljesülés.

Tehát, a vagina szívó tulajdonképpen behatolás nélkül képes a végletekig fokozni az érzékiség gyönyöreit, így ideális lehet azoknak, akik esetleg ódzkodnak a testbe felhelyezhető idegen tárgyakról. Ráadásul ezen nem mindennapi eszköz nem csak a maszturbációkor lehet tökéletes partner, hanem a közös aktusok során is ideálisan alkalmazható. Így egy vagina szívó szuper élményeket garantálhat például az előjáték során, illetve a újonnan történő vágykeltés, illetve fokozás tekintetében is kiváló eszköz lehet. Próbáld ki és biztosan nem bánod meg!

Tartalomhoz tartozó címkék: vagina szívó mellpumpa