Menü
Itt jársz: > Szexshop >

Élethű pénisz az izgalmak fokozására

Kipróbáltad már valaha az igazival szinte teljes mértékben megegyező élethű péniszek által nyújtotta élményeket? Egy kedves ismerősödet is megajándékozhatod egy ilyen kis pajzán ajándékkal.

Leánybúcsúk egyik gyakori ajándéka ez a szexuális segédeszköz.  Ha valóban egy olyan dildót szeretnél, ami teljesen úgy néz ki mint a valódi pénisz, akkor mindenképpen érdemes a kínálatunkból választanod. Ezek nagyon kifinomult erotikus segédeszközök, így biztosan nem fogsz csalódni, ha ezeket választod. Precízen kidolgozott péniszről van szó, megjelenítve a barázdákat, vénát, makk részét. Így ezek az élethű péniszek tényleg a lehető legnagyobb élményben részesítenek Téged vagy partneredet. Érdemes kipróbálni, mert sok esetben nem is gondolnánk, mekkora élményben lesz részünk. És, ha nem tudod a pontos méretet, az sem jelenthet akadályt, mert külön erre a célra elkészítettünk egy Méretsegédletet Neked.

Fontos azonban, hogy 100 %-os, azaz valódi méretben nyomtasd ki, különben nem megfelelő értéket kaphatsz. Köztudott, hogy szinte mindenki szereti a szexet, de bármikor előfordulhat, hogy kicsit úgy érezzük ellaposodott az, mely akár a párkapcsolat rovására is mehet. Ilyenkor érdemes valami izgalmas szexuális segédeszközzel előhozakodni. A legvadabb fantázia beteljesedésében is segíthetnek ezek a mű péniszek. és a folyamatosan bővülő készletünkben biztos megtalálod a leg megfelelőbb darabot. Ha bármi kérdésed van, keress minket bátran és igyekszünk mindenben a szolgálatodra lenni. 

Tartalomhoz tartozó címkék: szexuális játékszer élethű pénisz