Menü
Itt jársz: > Szexshop >

Elektromos vibrátorok a magas élvezetekhez

Az elektromos vibrátorok, illetve szilikonos erotikus segédeszközök nagy népszerűségnek örvendenek, mert maximálisan bőrbarát anyagból készültek el. És kellemesen és biztonságosan használhatóak. 

Használatukhoz használj kimondottan vízbázisú síkosítót. Fontos szempont az is, hogy tisztításuk nagyon egyszerű: langyos vízzel, eszköz tisztítóval vagy semleges szappannal könnyedén megmoshatod őket. És az sem ok az aggodalomra, ha a pontos méretedet nem tudod. Ugyanis ezért készítettük el Neked a Méretsegédletünket. Az azonban nagyon fontos, hogy azt eredeti 100 %-os méretben nyomtasd ki. Szerezz orgazmust akár egyedül önmagadnak, vagy kényeztesd kedvére párodat. De, ha csak kíváncsiságból próbálnád ki az elektromos vibrátort, akkor is kiváló választás lehet számodra ez a szexuális segédeszköz.

A szexuális élet sokat változott az elmúlt évek során, ma már nem ciki, ha ez ember kiegészítőket is használ. Lehet, hogy régen tabu volt, de ma már teljesen elfogadott dolog mindez. Mivel személyiségfüggő, ki minek örül ezen a téren, így nálunk óriási kínálat van a szexuális segédeszközök terén. Ha számodra kínos ennek ellenére a szex shopban személyesen vásárolni, vagy kényelmesebb az interneten rendelni, akkor válassz minket, hiszen minden megrendelés mellé 5 ml síkosítót adunk ajándékba Neked. Emellett, ha 7.500 Ft felett vásárolsz, akkor választhatsz az ajándék óvszereink közül. Ha pedig 12.000 Ft felett szavazol nekünk bizalmat, akkor a kiszállítás költségét egy az egyben átvállaljuk.  

Tartalomhoz tartozó címkék: vibrátor elektromos vibrátor