Termékek Menü

Dupla vibrátor a kettős élvezetért

A szexuális segédeszközök piacán a hagyományos vibrátorok bizonyulnak a leginkább kelendőnek. Többféle méret és alapanyag közül válogathatunk, és akár prémium kategóriás darabok mellett is letehetjük a voksot.

A hüvelyi orgazmuson túl a csikló kényeztetéséért is sokat tehetünk a megfelelő vibrátorokkal, de valljuk be, ha társ is akad az erotikus kalandhoz, az megsokszorozza az élményeket. Az pedig, hogy saját nemünkhöz vonzódunk, vagy ellenkező nemű partnerünkkel szeretnénk újdonságokat kipróbálni, már tényleg csak szexuális beállítottság kérdése. Ma már teljesen elfogadottnak számít az is, ha egy nő puszta kíváncsiságból bújuk ágyba azonos nemű társával. Ilyenkor remek választás lehet a dupla vibrátor, melyet kedveseddel együtt használhattok, fokozva egymás élvezetét. A vibrátoros megoldáson túl méretes dupla dildok is elérhetőek napjainkban, amelyek már látványukkal felkorbácsolják érzékeidet.

A szex közben, vagy előjáték gyanánt használatos játékszerek választéka azonban nem merül ki a dupla vibrátor kínálatban, hiszen a BDSM kellékek is minden korábbinál nagyobb érdeklődésre tartanak számot. Részben az aktuális filmek kapcsán is így van ez, de a különlegességek iránt megmutatkozó egyre nagyobb kereslet is alátámasztja azt a tényt, hogy egy paskoló vagy korbács ma már senkit nem botránkoztat meg. Mindenki maga ismeri határait, vagy ha még újdonságként tekint az ilyen játékszerekre, akkor is beszerezhetőek kezdőknek szánt darabok. A dupla vibrátor mellett jó választások lehetnek a csikló izgatására alkalmas eszközök is, amelyek garantálják a felejthetetlen orgazmusokat. 

Tartalomhoz tartozó címkék: dupla dildo dupla vibrátor
Miért minket válassz?!