Termékek Menü

Tapadókorongos dildó, rugalmas dildó

Kényeztesd magad minőségi tapadókorongos dildóval! Hogy mit kell ehhez tenned? Válassz kínálatunkból tapadókorongos dildót és mi akár másnapra kiszállítjuk hozzád, méghozzá ügyelve a megfelelő diszkrécióra! Ha egyszerű és kényelmes megoldást keresel, a tapadókorongos dildó az egyik legjobb választás!

Ha nem vagy biztos benne, hogy mekkora méretű szexeszköz lenne a megfelelő Számodra, nyomtasd ki Méretsegédletünket, mellyel kézzelfogható képet fogsz kapni a kinézett szexuális segédeszköz valós méreteiről. (FONTOS: Nyomtatás előtt állítsd az oldal méretezést "Valós méretre" vagy "100%-os méretre", mert csak így fogja a valódi hosszokat és átmérőket mutatni a kinyomtatott fájl!)

Nézet:
Rendezés:
9.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
11.390 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
11.390 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
8.590 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
7.290 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
7.390 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
6.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)

 

Tapadókorongos vibrátor: ez az egyik legkedveltebb fajta!

Érdeklődsz a legmenőbb szexuális kiegészítők iránt? Olyan darabokkal szeretnél fergeteges orgazmusokat megtapasztalni, melyek egyszerűen használhatóak, dekoratívak és a megszólalásig hasonlítanak az igazi szerszámokra? Ha sorra vennénk azokat a játékszereket, melyek mellett a leggyakrabban döntenek az intim szexshop látogatói, akkor a vibrátorok garantáltan vezetnék a népszerűségi listát. S hogy minek köszönhetik kedveltségüket? A többféle méretben elérhető vibrátorok között mindenki találhat kedvére valót, ráadásul felcsatolható, valamint tapadókorongos vibrátor is elérhető a kínálatban a különlegességek kedvelőinek. Ez utóbbi kiválóan használható például fürdőszobában, a vízálló kivitel és az egyszerű rögzíthetőség gondoskodnak a kényelemről és persze a hatalmas élvezésekről. Természetesen hálószobai körülmények között is bevethető a tapadókorongos vibrátor, amely egyébként élethű, realisztikus megjelenéssel is kapható. A valós szerszámra megtévesztésig hasonló eszköz csiklókaros megoldással is beszerezhető, így azok számára is garantáltan élvezetes lesz használata, akik nem csak egy felhelyezhető eszközt szeretnének kapni.

Napjaink népszerű vibrátorai nem csak méret, alapanyag vagy forma szerint idézik a valódi szerszámokat, hanem a felületi kialakítás terén is. Az erezett kivitelnek már érintése is izgató, pláne, ha a pulzáló rezgés is elindul. Ha elrugaszkodunk a tapadókorongos vibrátor és a dildók jelentette élményektől, akkor is érdemes szabadon engedni fantáziádat, hiszen a BDSM játékszerek vagy a hálószobában kifejezetten izgató szexi fehérneműk sokféle lehetőséget rejtenek magukban. Akár prémium kategóriás, G-pont izgatására alkalmas eszközöket is beszerezhetsz, de ha kipróbálnád a szexhintákat vagy a szexgépeket, akkor is megtalálhatod online a kedvedre való darabokat. A legfontosabb az, hogy saját határaidon belül nyitottan állj a dolgokhoz. Míg nem próbáltál néhány újdonságot, addig nehéz reális képet alkotni róluk. Könnyen lehet, hogy tapadókorongos vibrátor lesz a kedvenced, de ki tudja, talán a paskolók nyerik majd el igazán tetszésedet. 

Ár szűrő
Miért minket válassz?!