Termékek Menü

Realisztikus Dildók, élethű dildók

Ezek a dildók a megszólalásig hasonlítanak az igazi péniszre az élethű élmény kedvelőinek. Anyaguk, tapintásuk kellemes bőrszerű. Találhatsz köztük egyszerűbb kialakítású vagy akár prémium minőségű 100%-ig élethű darabokat is, melyek textúráját és színét egyenként kézzel tökéletesítik.

Ha nem vagy biztos benne, hogy mekkora méretű szexeszköz lenne a megfelelő Számodra, nyomtasd ki Méretsegédletünket, mellyel kézzelfogható képet fogsz kapni a kinézett szexuális segédeszköz valós méreteiről. (FONTOS: Nyomtatás előtt állítsd az oldal méretezést "Valós méretre" vagy "100%-os méretre", mert csak így fogja a valódi hosszokat és átmérőket mutatni a kinyomtatott fájl!)

Nézet:
Rendezés:
9.990 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)
11.390 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
11.390 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
8.590 Ft
Raktáron (Szállítás: 2 nap)
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
7.290 Ft
Raktáron (Szállítás: 1 nap)

Élethű dildó magányos éjszakákra

Napjaink vibrátor kínálatában előkelő helyet foglalnak el azok a típusok, amelyek megszólalásig hasonlítanak az igazi szerszámokra. Az élethű dildók kialakításakor fokozott figyelmet fordítanak arra, hogy nem csak anyaguk, de azok felületi kialakítása is az igazi faroknak feleljenek meg. A változatos méretek között mindenki rábukkanhat a számára ideálisra, ráadásul többféle szín közül is válogathatnak azok, akik fontosnak tartják új kedvencük megjelenését. Az élethű dildó rendszerint herékkel együtt kapható, de elérhető olyan változat is, melyet letapaszthatunk, és így akár a fürdőkádban is élvezhetjük az általa nyújtott örömöket.

A vibrátorok és a nagy farkak szerelmesei számára remek választás az élethű dildó, hiszen akár rezgő változatban is elérhető, de ha csak egy méretes darabot szeretnénk, akkor mellé csiklóvibrátort is beszerezhetünk. A tapasztalatok azt mutatják, hogy az erezett felületi kialakításnak köszönhetően még nagyobb élmény az élethű dildó használata. Legyen szó egy magányos éjszakáról, vagy akár az intim együttlétek izgalmasabbá varázsolásáról, az élethű, méretes szerszámok garantáltan meghozzák a kedvet a buja kalandokhoz. A kétvégű élethű dildó extra lehetőségeket rejt magában, és a magas minőségű kivitelezésnek köszönhetően prémium minőségben élvezheted a játékszerek jelentette betöltő élményt. Ha az online rendelés kényelmét választod, jelöletlen, diszkrét csomagolásban érkeznek majd meg új kedvenceid, amikkel a szexualitás új szintjére léphetsz. A realisztikus dildókkal az igazi szerszámhoz megtévesztésig hasonló eszközt kaphatsz. 

Ár szűrő
Miért minket válassz?!