Menü
Itt jársz: > Szexshop >

Csúcsminőségű Svakom vibrátor a felsőkategóriás orgazmusért

Mint minden termék esetében, úgy a szexuális segédeszközökkel kapcsolatban is beszélhetünk extravagáns, egyszersmind luxus kategóriáról. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint azok a rendkívüli vibráló műpéniszek, amelyeket most Te is könnyedén megvásárolhatsz nálunk, a Vibri.hu intimshopban. 

És hogy melyek is ezek pontosan? Elég ha egyszerűen csak annyit mondunk, hogy Svakom vibrátor, és a név máris önmagáért beszél. Tagadhatatlan ugyanis, hogy ez az elismert márkanév a szexuális segédeszközök Rolls-Royce-ja, aki már egyszer kipróbált egy ilyen pajzán kis játékszert, az garantáltan nem választ már mást. Nem véletlenül, hiszen ezek a páratlan készülékek nem csak teljesítményükben és kapacitásukban, hanem letisztult formavilágukban is egyediséget mutatnak, szinte nincs is hozzájuk fogható a piacon.

Éppen ezért a Svakom vibrátor árában is picit a felsőkategóriás értékeknél mozog, egy azonban biztos: mindentől függetlenül, bármikor érdemes rászánni a szükséges összeget. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint például az Emma névre keresztelt melegedős vibrátor, amely több szempont miatt is a hölgyek kedvence lehet. Egyrészt, bársonyos felületének köszönhetően nem csak érzéki és realisztikus élményt nyújt, hanem a komfort és a kényelem tekintetében is páratlan tapasztalatokat garantál. Másrészt, az sem mellőzendő tény, hogy ezen Svakom vibrátor esetében egy dupla nyelvet formázó klitorisz-kényeztető és csiklóizgató köpeny is tartozik, amelyet igény szerint bármikor ráhelyezhet.

De hasonlóan rendkívüli megoldásokról beszélhetünk egyébként a többi Svakom vibrátor esetében is, hiszen például a többfunkciós kiszerelés, a könnyedén állítható és változatos rezgésmód, illetve az önmagától melegedő hatás szinte mindegyik készüléknél adott. Ráadásul például a Lucas néven ismerté vált típust nem is egy, hanem egyenesen két motorral és karral szerelték fel, amely egyidejűleg alkalmas a G-pont és a csikló kényeztetésére is. Nos, ha valamit, akkor ez utóbbi készüléket mindenképp ki kell próbálni, mielőtt meghalunk.

Tartalomhoz tartozó címkék: Svakom vibrátor vibrátor