Menü
Itt jársz: > Szexshop >

Bokabilincs és egyéb szexuális kiegészítők

Ajándékozd meg párodat egy igazán izgalmas estével. Kösd agy ágyhoz, vagy bilincseld meg akár a bokabilincs segítségével és utána játsszátok el, hogy bármit tehetsz vele.

Kényeztesd őt bátran, de cserélhettek is, hiszen mind a domináns és áldozat szerep eljátszása biztosítani fogja az izgalmat. Bár milyen hihetetlenül is hangzik, sok ember vágyik arra, hogy játékból kikötözzék vagy, hogy ő kikötözhesse a partnerét. Ez ugyanis vágyfokozó a szeretkezés előtt. Természetesen többféle kiegészítő közül választhatsz nálunk és folyamatosan bővítjük a termékpalettánkat, így érdemes lesz később is visszanézned. A bokabilincs segítségével szexi pózokban tudod megbilincselni partneredet. Már csak pár klikkelés választ el az igazán izgalmas erotikus élményektől. Többféle méretben, színben, különféle anyagokból találhatsz nálunk bilincseket.

Válassz közülük, a kéjes fantáziavilág valóságos gyönyöreinek adózva. Nagyszerű játékszerek ezek a fetish, szado-mazo és szerepjáték világából, mely felpezsdíti szexuális éltedet. Nézz körül, hogy a vágyaidnak megfelelő modellt ki tudd választani, de természetesen mi is segítségedre vagyunk. Telefonon és e-mailen is el tudsz minket érni és ne feledd, akár már holnapra ki tudjuk szállítani a szexuális segédeszközt, mely segít egy igazán vadító együttlétet átélni pároddal. Nem kell szégyenlősnek lenned, a mai világban már egyre többen használnak ilyen erotikus kiegészítő eszközöket.  Mókás baráti összejöveteleken is használhatod, például legénybúcsú alkalmával.  

Tartalomhoz tartozó címkék: szexuális játékszer bokabilincs