Menü
Itt jársz: > Szexshop >

Bathmate péniszpumpa

A különféle Bathmate és egyéb péniszpumpa lényege, hogy segítségükkel megnövelhetjük a szerszámunk méretét.  Még maszturbálás céljából is használható. 

A folyamat lényege, hogy a vákuumnak köszönhetően vérbőség alakul ki a péniszben. A vérerek kitágulnak, és emiatt méretbeli növekedés indul meg. Ráadásul a megbízható márka, a Bathmate egy úgynevezett hydroPump technológiát fejlesztett ki. Ennek köszönhetően akár 2-5 cm-es hosszúságbeli és ezzel arányos átmérőbeli méretnövekedés történik használatuk segítségével. Fontos tudni, hogy komoly tesztsorozat következett a fejlesztések után. Ezért ez a márka valóban nagyon hitelesnek tekinthető, megfelelő számokkal igazolva. Ezen kívül számtalan pozitív tapasztalat kering az interneten a használatuk kapcsán sok ezer használótól.  A Bathmate péniszpumpa ezen kívül maszturbálásra is alkalmas.

Emiatt nem véletlenül örvend hatalmas népszerűségnek. Eredményeikkel nem utolsó sorban nemcsak a férfiak, de a nők is meg vannak elégedve. Ettől a kedvelt márkától nem véletlenül forgalmazunk többféle szexuális segédeszközt. Ráadásul nemcsak a gyártó, hanem mi forgalmazóként is kínálunk garanciát ezekre a megbízható erotikus segédeszközökre. Ezt a sok pozitívumot a komfort és kényelem is kiegészíti, hiszen korszerű fejlesztésekről van szó. A legújabb típusoknál bizonyítottan már 95%-os is lehet a sikerességi arány a tartós méretnövekedésnek. Válassz Te is a BathMate vagy egyéb márkák közül és garantáltan valódi élményekben lesz részed. 

Tartalomhoz tartozó címkék: péniszpumpa Bathmate péniszpumpa