Termékek Menü

Az élvezet után ne maradjon el a vibrátor tisztítása sem!

Vibrátorok és csiklóizgatók lapulnak éjjeliszekrényedben? Kedveled az izgalmas játékszereket, és szívesen használod is őket? A napjainkban kapható szexuális segédeszközök minden korábbinál szélesebb választékban elérhetőek, így mindenki megtalálhatja közöttük új kedvenceit.

A megfelelő méret, szín, forma, kialakítás és anyaghasználat az esetek többségében döntő tényezőnek számít, pedig van még valami, ami mellett biztosan nem mehetünk el. Ez pedig nem más, mint a higiénia, amely központi jelentőséggel bír akkor, ha az intim területekről van szó. A vibrátor tisztítása olyan alapvető feladat, melyet egyetlen használat után sem érdemes elfelejtened. A hagyományos vízzel történő tisztítás azonban nem mindig felel meg a higiéniai követelményeknek. A legjobb választásnak a vibrátor tisztítása során a spray vagy zselé formában elérhető készítmények bizonyulnak, amelyek garantálják a maximális tisztaságot és persze a higiéniát is.

Mindezek mellett az is lényeges, hogy a gyakran orvosi szilikonból, vagy egyéb, finom anyagból készült játékszerek megkapják azt a gondoskodást, amire szükségük van az időtálló minőség és az igényesség érdekében. A vibrátor tisztítása, ha nem is az együttlét utáni percekben történik meg, de mindenképpen érdemes beiktatni néhány órán belül. A kiváló minőségű intim tisztító krémek többféle kiszerelésben elérhetőek, így a vibrátorok hamisítatlan rajongói éppen úgy találnak megfelelőt, mint azok, akik csak néha-néha nyúlnak kedvenceik után. S ha már a tisztító készítmények között nézelődsz, ismerd meg azokat az izgalmas fazonigazító sablonokat is, melyek segítségével intim területeden vágykeltő formákat alakíthatsz ki a szőrtelenítés során!

Tartalomhoz tartozó címkék: vibrátor tisztítása online szexshop
Miért minket válassz?!