Menü
Itt jársz: > Szexshop >

A vibrátor tisztítása nagyon egyszerű

Nagyon fontos, hogy testünket tisztán tartsuk, nem is beszélve az intim területekről. Nálunk óriási kínálatban megtalálhatóak az intim mosakodó gélek, krémek, mellyel a pH érték kémhatása megfelelő szinten tartható.

A menzesz idejére speciális szivacs tamponok érhetőek el nálunk, melyek biztosítják a problémamentes együttlétet. De az intimzuhanyhoz, illetve különféle ápolószereket is találsz nálunk a szexuális segédeszközeidhez, egy szóval mindent, ami az intimhigiéniával összefüggésbe hozható. Nemcsak önmagunkat, de a szexuális segédeszközeinket is rendszeresen meg kell tisztítanunk. Például a vibrátor tisztítása roppant fontos, hiszen makacs fertőzéseket senki sem szeretne átélni, így néhány könnyű lépés segítségével minden használat után vissza tudod állítani játékszered eredeti, tiszta állapotát. Elengedhetetlen, hogy használat előtt és után egyaránt meggyőződj a szexuális játékszered tiszta és ép állapotáról. Valójában a vibrátor tisztítása nagyon egyszerű, mert víz és semleges szappan segítségével könnyen meg tudsz szabadulni a síkosító és egyéb testnedv maradványoktól.

Ezt követően be tudod fújni egy speciális fertőtlenítő szerrel, de kiemelkedően fontos, hogy miután megszárad az anyag, azt követően mosd le meleg vízzel. Csak ezt követve tudod megszárítani az erotikus segédeszközödet. Nem jó ötlet például az erkélyen megszárítani, ha sok a por, mely sok szennyeződést is tartalmaz. Ha pedig radiátor, kandalló, egyéb hősugárzó közelébe teszed, akkor könnyen deformálódhat a vibrátor, így ezt mindenképpen kerüld el. A vibrátor tisztítása kapcsán még az is fontos, hogy ha élethű anyagú vibrátort használsz, a fent leírt lépéseket követve használj egy kevés hintőport, mert ennek köszönhetően sokáig újszerű tapintása marad a vibrátorodnak. A megszáradás után olyan helyre tedd, ahol fénytől és hőtől védett. lehetőleg ne érintkezzenek a fiókodban más dolgokkal, hiszen a különféle anyagok reakcióba léphetnek egymással. Ez pedig károsodásához vezethet. Javasoljuk, hogy mindig vedd ezeket az infókat figyelembe, hogy sokáig tud élvezni az erotikus segédeszközök adta örömöket. 

Tartalomhoz tartozó címkék: vibrátor