Menü
Itt jársz: > Szexshop >

A vastag dildo előnyei

A méretes szerszámok kedvelői számára a vastag dildo remek választás lehet. De vajon valóban ennyire fontos a méret, vagy egészen más tényezőket lenne érdemes előnyben részesíteni akkor, ha szexuális segédeszköz vásárlása előtt állsz?

A tapasztalatok azt mutatják, hogy míg párkapcsolatban a méretbeli hiányosságok gyakran áthidalhatóak, addig, ha pusztán az élvezetről van szó, akkor sokak számára fontos, hogy valóban méretes szerszámmal legyen dolguk. Ez nem csak az egyéjszakás kalandokra igaz, hanem az egyre többek hálószobájában helyet kapó vibrátorokra és dildokra is. A vastag dildo a maga teljességében kitöltheti a hüvelyt, ami fokozott élvezetet jelenthet. Az élmény még nagyobb lehet, ha csiklóizgatóval, vagy egy intenzív rezgéssel mozgó vibrátorral kombinálod a vastag dildo használatát. Ma már nem számít különlegességnek az, ha egy nő hódolva az érzékek oltárán, vibrátorokkal tesz saját élvezete érdekében.

A kínálat minden korábbinál szélesebb, és így mindenki rálelhet arra, amely méret, alapanyag és szín alapján is elnyeri tetszését. A vastag dildo akár az ágyban is bevethető, ezzel új színnel gazdagítva a szexuális életet. A méretes fekete szerszámokra buksz? A valódihoz megtévesztés hasonló műfarokkal kényeztetnéd magad? Engedd szabadon fantáziádat és válassz olyan játékszert, amely minden szempontból ízlésednek és vágyaidnak megfelelő. Egyedül vagy partnerrel is bevetheted új kedvencedet, megcélozva ezzel az orgazmus új szintjeit. A vastag dildo választásával akkor sem lőhetsz mellé, ha ajándékba keresed az ideális fajtát, hiszen a méret látvány és érzés szempontjából is vágykeltő.

Tartalomhoz tartozó címkék: nagy dildo vastag dildo