Menü
Itt jársz: > Szexshop >

A legnépszerűbb szexuális termék a rózsaszín és egyéb színű vibrátor

A vibrátorok a legnépszerűbb szexuális segédeszközök. Rengeteg fajtája ismert: normál és realisztikus vibrátor, Pretty Love vibrátor, Svakom vibrátor, szilikon vibrátor, zselés vibrátor és rugalmas vibrátor, rúd, üveg és fém vibrátor, anális vibrátor, G-pont vibrátor, gyöngyös vibrátor és klitoriszkaros vibrátor, mini vibrátor, csikló vibrátor, VIVE luxus vibrátor, Fun Factory vibrátor, és Lelo vibrátor.

Van, aki a realisztikus változatra esküszik, de akad olyan is, aki az izgalmas színű pl. rózsaszín vibrátort választja. A G-pont kényeztetésére kialakított vibrátorok pedig enyhén vagy merészen görbülő a felsőrész kialakításuknak köszönhetően képesek  G-pont masszírozására is. Ennek köszönhetően az orgazmus élménye sokkal mélyebb és erőteljesebb lesz. Használhatod egyedül is, vagy pároddal, egy biztos, az orgazmus várni fog Rád!

Nézd meg kínálatunkat és válassz bátran, de ha segítség kell, keress minket telefonon, e-mailen és mindenben segítünk Neked. Ha a pontos méretedet nem tudod, akkor használd a Méretsegédletünket. Fontos, hogy mindig 100 %-os, valódi méretben nyomtasd ki, különben lehet, hogy fals adatokat kapsz. A rózsaszín és egyéb színű vibrátor folyamatosan biztosít számodra igazi élményt, melyet akár valaki másnak is megvásárolhatsz, ha igazi, pikáns ajándékkal szeretnél kedveskedni.

Akad olyan ember is, akik nem a G-pont izgatására, hanem komplex élményre vágynak. Nálunk ők is megtalálják számításaikat. Fergeteges orgazmust sok féle módon át lehet élni. Mindenestre a G-pont izgatása a megfelelő pl. rózsaszín vagy egyéb színű vibrátorral is lehetséges. Ezek a szexuális segédeszközök nagyon precízen lettek kialakítva, így rotáló, körkörös mozgásuknál fogva alkalmasak a felejthetetlen és megismétlést kívánó élményekre.

A hüvely megfelelő pontjainak stimulálását, a vibrátor végén enyhén ívelt vibrátorok diszkrét, vagy akár erőteljes mozgással segítik elő. Igazi, precíz mérnöki munka eredménye mindez. A G-ponton kívül nagyon fontos a csikló stimulálása is. Ha éppen Veled a társad, akkor a csiklókarral ellátott vibrátorok garantáltan beváltják a hozzájuk fűzött reményeket. Emellett fontos a felületi kialakítás és az anyaghasználat is, mielőtt választunk.

A finom, vagy bordázott, makkal rendelkező vibrátorok könnyen stimulálják a G-pontot. Az ívelt változat pedig nemcsak a könnyű behelyezhetőséget segíti elő, de az optimális izgatást is.  A nagyobb  méretű változatok mellé, pedig mindenképpen javasoljuk a síkosító használatát is. És vannak vízálló G-pont vibrátorok is, ha éppen fürdőkádban kényeztetnéd Magadat. 

Találhatsz izgalmas színek mellett teljesen testszínű változatok is. És ne feledd a forgógyöngyös, rotáló, csiklókarral ellátott változat is páratlan intenzitással juttat el a csúcspontra Téged. 

Tartalomhoz tartozó címkék: vibrátor rózsaszín vibrátort